Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyire tetszene ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire tetszene ha egy apátok korabeli pasi élvezésig nyalna nektek? Akár rendszeresen, tartósan is! Viszonoznátok?

Figyelt kérdés
szex, nyalás, viszonzás,
2020. máj. 30. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
27%

Szívesen kinyalnék egy fiatal csajt minden lehetséges pozícióban. Persze bármi más is szóba jöhet. ;)

40F

2022. júl. 6. 20:12
 62/90 anonim ***** válasza:
73%

#59 vagyok

Igen, sportos, helyes, végtelen nyugodt, türelmes, kedves, nagyon pozitív hozzáállású pasi. Ráadásul nagyon értettük egymás poénjait. Jókat dumáltunk mindig. Én jártam egy edzőteremben szinte mindennap. Kb ugyanazokat az embereket láttam ott mindig, tudtuk ki melyik gépet szoktam úgy magáénak tudni 😅. Aztán egyik nap mikor mentem foglalt volt a futópad amit én szoktam használni :) Mondták is neki a többiek mikor odaértem, hogy elfoglalta a helyem 🙂 Na és itt indultak el a beszélgetések, ismerkedés. Kiderült nemrég költözött ide a városunkba, ezért nem láttuk eddig. Úgy első perctől megvolt a kémia, de hónapokig csak húztuk egymást, beszélgettünk, barátkoztunk,edzés, meg kajálások utána nála 😅 de elég nyilvánvaló volt, hogy vonzalom is van rendesen.. csak a korkülönbseg miatt "illő" a szexuális távolságtartas.. De aztán ez eltűnt.. :) Mai napig jó érzés ha összefutunk, vagy rám ír csak egy hogy vagyok vagy valami semmiséget

2022. júl. 6. 20:16
 63/90 anonim ***** válasza:
3%

"lehúzzák az oldal színvonalát"

Hány éves vagy öcsike? :)

2022. júl. 6. 21:45
 64/90 anonim ***** válasza:
34%

Konkrétan undorodom a gondolattól, hogy egy 40 éves pasi hozzám érjen, pedig apám 50 felett van. Nyilván még idősebbtől még jobban undorodom.

Jól kinéző ötvenest amúgy még nem láttam, mármint olyat aki versengeni tudna a huszonéves férfiakkal.

2022. szept. 11. 15:11
 65/90 anonim ***** válasza:
0%
Álmodik a nyomor!
2022. szept. 11. 15:20
 66/90 anonim ***** válasza:
86%
Ha megvan a kölcsönös érdeklődés, nem riasztana el. Apám 50+
2022. okt. 9. 01:31
 67/90 anonim ***** válasza:
88%
Néha fantáziálok ilyesmiről, de szerintem a valóságban 45 év lenne a max, én 24 vagyok.
2022. dec. 30. 15:58
 68/90 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon!!Szerencsére volt is van is ilyen 😃
2022. dec. 30. 16:09
 69/90 anonim ***** válasza:
86%

Én már lefeküdtem 60 éves pasival többször is és sokkal jobb volt vele a szex mint az én korosztályommal. :)

27N

2022. dec. 31. 04:44
 70/90 anonim ***** válasza:
93%

Imádom az idősebb pasikat;)

33N

2022. dec. 31. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!