Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok már nálatok sokkal idősebbel? Miben másabb mint egy korabelivel?
Én még nem, de velem "próbálták" kétszer jóval fiatalabb lányok. 23 ill. 24 év volt a korkülömbség a javamra. Az egyik 2 évig működött. A másik csak pár hónapig, mert a lány elutazott. Hogy milyen volt? Azt igazán ők tudják. Ha nagyon rossz lett volna, akkor gondolom nem került volna sor a következő és a következő és a következő stb. alkalomra.
47Ffi
Igen próbáltam már nálam idősebb pasival a szexet.
Sokmindenben másabb. Jóval tapasztaltabb mint a korombeli fiúk, odafigyelt rám, nem volt önző és nem csak a saját élvezete volt számára a legfontosabb. Mindent megadott nekem szexben amire vágytam.
Nagyon élveztem.
L
22 évesen voltam egy 40 éves nővel, az volt a legnagyobb korkülönbségem. Nagyon hamar és kertelés nélkül eljutottunk a szexig, de ez igaz nagyon sokszor az idősebb nőkre.
A mellek lógósabbak, a punci viszont ugyanolyan szűknek érződött. Ja és az idősebb nők jobban szeretnek felül lenni.
25/F
Még nem, de nagyon szívesen kipróbálnám egy idősebb (min 10 max 25 évvel) nővel. A legtöbb 30-as 40-es nő akit ismerek iszonyat dögös, vagy minimum helyes.
21/F
Igen,egy nálam 22 évvel idősebb pasival.
Viszint nagyon fiatalos,maximum 25-26-nak néz ki.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!