Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van közöttetek olyan aki volt már együtt idősebb pasival mondjuk 10-15 évvel idősebbel? Ha igen milyen volt vele?
Páromnak is volt egy rövid kapcsolata egy nála 15 évvel idősebb pasival, rebound kapcsolat volt. (mondjuk ki kell indulni abból, hogy egy rossz kapcsolatból szállt ki éppen)
De azért néhány előny elmondása szerint:
- férfias, magabiztos
- tudja mit akar az ágyban
- jobban odafigyel rá
- mellette "nőnek érezhette magát"
- szex felszabadult, merészebb
ez mondjuk természetes, mert minél idősebb leszek én is, annál többet tudok és akarok szex terén. Ég és föld a szexuális életem most és mondjuk 5 évvel ezelőtt (szerencsére a perverzebb, jó irányba:)
De vannak hátrányok is:
- nem hajlandó változni miattad
- kioktat és okoskodik
- nem lehetsz önmagad, mert "légy már komolyabb"
- hosszútávú kapcsolatban az a pár év gyilkos lehet (elvárások, család, aktivitás, érdeklődés stb)
- hozzá öregedsz (ő is kicsit hozzád fiatalodik)
- nem te vagy neki az első, szinte semmiben!
Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy legjobb ha hasonló korosztállyal jössz össze hosszú távon. Együtt tapasztaljátok meg az életet, egyszerre kezdetek dolgozni, hasonló korban akartok házasodni/családot alapítani, fejlesztitek egymást. Plusz a szexben is egymással fejlődtök és bele telik néhány évbe, de egyszerre lesztek igazán jók az ágyban.
Ha csak szexről van szó akkor mehet a nagy korkülönbség, én is kipróbálnám egy fiatal 20 évessel, de nem bírnám hosszú távon, mert tuti idegesítene a gyerekes problémái, az élet stílusa, a pörgése és hogy nem független még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!