Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire tetszene ha egy apátok korabeli pasi élvezésig nyalna nektek? Akár rendszeresen, tartósan is! Viszonoznátok?
Figyelt kérdés
szex, nyalás, viszonzás,2020. máj. 30. 15:13
71/90 anonim válasza:
Nem tudom miért lett lepontozva az összes válasz akinek nem tetszene, az volt a kérdés, hogy mennyire tetszene, a fiatal lányok minimum 90%-a undorodik a gondolattól, fogadjátok el.
72/90 anonim válasza:
"Huszonéves férfiakkal"
Azok nem férfiak, csak netes p.rnón nevelkedett kölykök.
Majd egyszer te is rájössz, ha azt akarod, hogy valaki úgy istenigazából kielégítsen, az 30+nál kezdődik
73/90 anonim válasza:
Már megtörtént. De csak 19 év korkulonbség volt köztünk, de nem is vgyk tini
74/90 anonim válasza:
Fúj. 10 évvel idősebb pasik sem tetszettek soha, nem hogy apám korabeli. 🤮
Egyébként az egyetlen férfi aki valaha ki tudott elégíteni a férjem, aki 3 évvel fiatalabb nálam, és alig volt 21 mikor összejöttünk.
Őszintén kétlem, hogy más is kèpes lenne rá. De mindegy, most már nem fog kiderülni.
75/90 anonim válasza:
Hm...itt már az érett nyalás tényállasa forog fenn?
76/90 anonim válasza:
74: Miért, talán már 80 éves vagy? :D
77/90 anonim válasza:
76. Nem nagyokos, nem vagyok 80 éves, csak 37. Mint írtam van párom, hàzas vagyok. Ezek szerint neked nem egyértelmű ez, de Nálunk nem divat félrekúrni mert szeretjük egymást.
78/90 anonim válasza:
77: Akkor még csak 37 vagy. Háát még messze van pld. a 80 év drágám, addig még sok minden megváltozhat. :P
79/90 anonim válasza:
" sok minden megváltozhat" jah szerinted.🤣
80/90 anonim válasza:
79: Itt vigyorogsz, közben meg dönget valakit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!