Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire tetszene ha egy apátok korabeli pasi élvezésig nyalna nektek? Akár rendszeresen, tartósan is! Viszonoznátok?
Figyelt kérdés
szex, nyalás, viszonzás,2020. máj. 30. 15:13
12/90 anonim válasza:
a nyalás a palotapincsiknek való. ideje erről leszokni.
13/90 anonim válasza:
Apám majdnem 70 éves, de 50 évestől se tolerálom, ha nyalással akarja kompenzálni, hogy már fel se áll neki. Nem sok férfivel voltam, de csak egy nyalt igazán jól és csak annyi volt a titka, hogy élvezte amit csinált.
14/90 A kérdező kommentje:
Senki sem mondta, hogy nem áll fel neki!
2020. júl. 18. 15:07
15/90 anonim válasza:
A leghalványabb mértékben sem,sőt egyenesen taszít
16/90 anonim válasza:
egy 55 éves fickó? hát nem hiszem ^:D
17/90 anonim válasza:
NEM
Pedig az én apukám csak 41 éves, de nem vonzódnék ennyi idős pasihoz
18/90 anonim válasza:
De egy fiatal nőt nem érdekel egy apja korú 😳😬 legalábbis én ahogy öregszem😂30 leszek még inkább a fiatalabb pasik tetszenek ,meg kívánatosak nem az 50 és fickok
19/90 anonim válasza:
Tetszene, izgatnak az idősebb pasik, bár van párom már 4 éve és hűséges vagyok, de gondolatban izgat eléggé attól függetlenül..
22n
20/90 anonim válasza:
Semennyire. Inkább nálam fiatalabb csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!