Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire tetszene ha egy apátok korabeli pasi élvezésig nyalna nektek? Akár rendszeresen, tartósan is! Viszonoznátok?
Öreg vagyok és nem tudok nyalni , tehát nagyon nagyon sokat kellene gyakorolnom azaz nyalnom 👅.
Gyerekem nincs de kb olyan 10-12 lehetne max... akkor most mi van?
Beérem egy 16-36 évessel is
38/f Bp
Engem izgatnak az idősebb férfiak.Aki most tetszik nekem ő is 50+. Örülnék,ha élvezésig nyalna,de felesége van szóval letettem róla. 21/L
Nem kérek privátot.
Nem, apa azért nem:D
Maximum 50 éves korig tudnék ilyen kapcsolatot elképzelni.
Sokszor tűnődtem már el ilyesmin, izgat fejben az, hogy milyen is lenne egy tapasztaltabb, idősebb, de természetesen sármos férfivel ilyen téren kapcsolatba kerülni. Többször fantáziálok róla, úgy gondolom, biztosan tudná, hogy mit és hogyan csináljon, hogy az a legtökéletesebben essen, így igen, izgat.
A viszonzáson még nem gondolkoztam.
Egy 18 éves lány.
Több mint 2 évig volt viszonyom egy pasival, aki pár évvel idősebb volt a szüleimnél.
Nem csak a szex volt szuper vele...
Libabőrös lettem a gondolattól.
-egy apakomplexusos lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!