Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden férfitől,fiútól kérdem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfitől,fiútól kérdem nektek is fájt a szüzesség elvesztése (esetleg véreztetek is én szerencsére nem de eléggé fájdalmas volt,és nagyon nehezen ment)?

Figyelt kérdés
2020. máj. 25. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egyáltalán nem fájt. Egy heteroszexuális férfinak nem is értem miért fájna ez. Persze ha rossz helyre tetted fel a kérdést akkor biztosan fájhat.

23F

2020. máj. 25. 12:35
 2/8 A kérdező kommentje:

nem tettem rossz helyre nővel vesztettem el.

(gondolom valami fityma szűkületem van vagy mi a fene)

2020. máj. 25. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ööööö nem volt ilyen, de érdekes tapasztalat lehetett a tied. Biztosan jó a kategória?
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy a srác hátulról vesztette el.
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, értem már, és így több értelme van a kérdésnek. Keress fel egy dokit, mert amíg ez van nem fogod élvezni a szexet. Apró beavatkozás, és kész.
2020. máj. 25. 12:43
 6/8 A kérdező kommentje:

nem vagyok meleg (ha az lennék itt miért ne vállalnám)

Akkor úgy néz ki csak nekem volt ilyen az első

ment a zöld mindenkinek

2020. máj. 25. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem fájt, a férfiaknak ha nem áll fent valami rendellenesség akkor nem fáj. Valószínűleg fityma szűkületed van, vagy nem volt elég síkosítás és neked is ledörzsölte (a vér valószínűleg nem a tiéd volt). Ha fékszakadás lenne akkor úgy fájna hogy pisilni nem tudnál.

Ha nem tudod merev állapotban hátrahúzni az előbőrt akkor irány az urológia, apró beavatkozás, rutin.

2020. máj. 25. 13:43
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2020. máj. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!