Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is jelent pontosan a "szüzesség elvétel" a prostiknál?
Figyelt kérdés
Mi a különbség a sima aktus és a szüzesség elvétel között?
Nem értem...
2020. máj. 23. 22:07
1/5 anonim válasza:
Plusz figyelmet jelent, fel van rá készülve, hogy izgulsz, és hogy valószínűleg hamar el fogsz sülni, de ez őt nem fogja zavarni és téged is megnyugtat, hogy ez teljesen normális
2/5 anonim válasza:
Hát hogy a kuncsaft szűz. Gyakorlatban vszeg nem sok a különbség, de mint itt az oldalon is olvashatod, van aki görcsöl azon, hogy huszonpár évesen még szűz és keres egy lányt, aki szánalomból elvenné a szüzességét.
3/5 anonim válasza:
Azt hogy szűz a kuncsaft és szüzesség elvétel címszóval még legalább egy 5-öst megpróbál lehúzni rólad. Szimpla marketing fogás azért hogy a szűz kuncsaft menjen hozzá, kb. mint a "barátnő-feeling" és amatőr gyógyszöveg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
4/5 Clay Morrow válasza:
Elveszik a szüzességed és nem adják többet vissza.
Miután fizettél sem...
5/5 anonim válasza:
"valószínűleg hamar el fogsz sülni, de ez őt nem fogja zavarni" - Engem se zavarna, ha (akármilyen munkakörben) a kuncsaftom megspórolna nekem 10-30 perc munkát, de ugyanúgy kifizetné a teljes órabérem:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!