Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit is jelent pontosan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit is jelent pontosan a "szüzesség elvétel" a prostiknál?

Figyelt kérdés

Mi a különbség a sima aktus és a szüzesség elvétel között?

Nem értem...

2020. máj. 23. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Plusz figyelmet jelent, fel van rá készülve, hogy izgulsz, és hogy valószínűleg hamar el fogsz sülni, de ez őt nem fogja zavarni és téged is megnyugtat, hogy ez teljesen normális
2020. máj. 23. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Hát hogy a kuncsaft szűz. Gyakorlatban vszeg nem sok a különbség, de mint itt az oldalon is olvashatod, van aki görcsöl azon, hogy huszonpár évesen még szűz és keres egy lányt, aki szánalomból elvenné a szüzességét.
2020. máj. 23. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy szűz a kuncsaft és szüzesség elvétel címszóval még legalább egy 5-öst megpróbál lehúzni rólad. Szimpla marketing fogás azért hogy a szűz kuncsaft menjen hozzá, kb. mint a "barátnő-feeling" és amatőr gyógyszöveg.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2020. máj. 23. 23:43
 4/5 Clay Morrow ***** válasza:
100%

Elveszik a szüzességed és nem adják többet vissza.

Miután fizettél sem...

2020. máj. 23. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
"valószínűleg hamar el fogsz sülni, de ez őt nem fogja zavarni" - Engem se zavarna, ha (akármilyen munkakörben) a kuncsaftom megspórolna nekem 10-30 perc munkát, de ugyanúgy kifizetné a teljes órabérem:D
2020. máj. 24. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!