Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Széggyeljem magam, ha gruppenben veszítettem el a szüzességem? 18L
Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 19:23
1/31 anonim válasza:
A szégyenérzet nem gyakoris válaszokra jön, hanem belülről.
2/31 anonim válasza:
Hát nem a szokványos módja az biztos, szerintem nincs min szégyenkezni, de biztos lesz kommentelő aki szerint igen.
3/31 anonim válasza:
Ha többen voltak,akkor biztosra mehetsz,hogy megtörtént.
5/31 anonim válasza:
Csak nehogy gang- bang függő legyél 😅
6/31 anonim válasza:
Nincs a homlokodra írva és nem is reklámozod, akkor nincs vele baj! Mondjuk nem egy megszokott dolog, de ha nem történt erőszak csak megélted/megvalósítottad a vágyadat akkor semmi baj!
Éld meg/valósítsd meg a többi vágyadat is!
7/31 anonim válasza:
Attól függ, ha élvezted s jó volt, akkor nem kell.
De ha bánod s nem tetszett, akkor gondolkodj rajt.
8/31 A kérdező kommentje:
Nagyon élveztem, csak ez nem a szokványos mód.
2020. máj. 23. 19:53
9/31 anonim válasza:
Nincs mit szégyellni ezen.Gondolom mindenkinek jó volt.Légy büszke magadra és élvezd ki az életet mert megérdemled!A legjobbakat kívánom!!! :))
10/31 anonim válasza:
Akkor nincs probléma , ha élvezted. Ki tudná meg amúgy is? Ez legyen a te kis titkod😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!