Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűzesség elvesztése miért olyan nagy dolog?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom hogy erre készülni kell és nem lehet fél várról venni. Hogy az elsőnek mindenképpen szerelemből kell történnie. Miért?
Én magam még szűz vagyok és annyira sosem voltam még szerelemes. A szexualitás maga érdekel és kíváncsi is vagyok arra hogy milyen de nem érzem túl nagy dolognak.
Mármint oké elvesztem...és?
Nem gondolom úgy hogy ettől több leszek vagy hogy bárki is több lenne.
Nagyon furcsa a gondolkodásom? Ezzel egyedül lennék?
18l
2020. máj. 22. 19:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem is túl nagy feneket kerítenek neki.
2/4 anonim válasza:
De az már kicsit lényeges lehet,hogy milyen az első szex. Mert ha durva,vagy fájdalmas vagy stb. az eléggé megdönti a további szexuális életet is...
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális a gondolkodásod, nyugodj meg. Viszont első csók, az első partner, ezeknek mind fontosak kellene legyen,mert ezekre jó eséllyel mindig emlékezni fogsz. Azok az érzelmek, gondolatok amikkel most állsz a dologhoz, az adott pillanatban- talán épp a szerelemtől-de majdnem biztos hogy változni fognak.
4/4 anonim válasza:
Tudod ez abból a világból ered, amikor még a nőknek a testük volt a legnagyobb értékük. Tehát egy szűz nő értékesebb volt, többet ért a férfiak szemében.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!