Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen volt az első?
Ez akkor most kérdés vagy csak kérkedni akartál az új pasiddal?
Csak szólok, az a pasi, aki elvette a szűzességemet, úgy átbaszott, mint a húzat. 😉
Helyes - ügyesen csináltátok, csak így tovább és használjatok óvszert!
Két ok miatt szokott fájni, az egyik ha valaki nem engedi el magát, rágörcsöl és tudat alatt összeszorítja a hüvelyizmait, a másik aki nem kellően figyelmes partnert fog ki, nem tudja ellazítani, elérni a bizalmat, nem törődik az előjátékkal, nem figyel rá stb.
4
Te ugye férfi vagy? Nem minden nőnek egyforma a szűzhártya erőssége,nem tágul egyenlően a hüvelye és rohadtul nem mindegy,mekkora a partner mérete. Mellé még az,hogy a fájdalomtűrés sem mindenkinél egyforma.
Nekem fájt. Nem csak az első,de kb.az első 5 alkalom. Pedig rendes,figyelmes volt a srác, szerettem, bíztam benne és hatalmas mérete sem volt. Véreztem is. Utána már nem volt gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!