Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek milyen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen volt az első?

Figyelt kérdés
Nekem egyáltalán nem fájt,sőt életem legjobb érzése.A pasim egy szexisten.Annyira boldog vagyok.Mindenkinek csak ilyen pasit kívánok.És nem csak az ágyban jó,a lelkébe is szerelmes vagyok és ő is belém.Tegnap feküdtünk le először és úgy érzem,hogy a mennyben vagyok.Puszi mindenkinek!! :))

2020. máj. 23. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor most kérdés vagy csak kérkedni akartál az új pasiddal?

Csak szólok, az a pasi, aki elvette a szűzességemet, úgy átbaszott, mint a húzat. 😉

2020. máj. 23. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaj.Sajnálom.Nem kérkedni akarok,csak soha nem voltam ennyire boldog.
2020. máj. 23. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eléggé fájt.
2020. máj. 23. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Helyes - ügyesen csináltátok, csak így tovább és használjatok óvszert!

Két ok miatt szokott fájni, az egyik ha valaki nem engedi el magát, rágörcsöl és tudat alatt összeszorítja a hüvelyizmait, a másik aki nem kellően figyelmes partnert fog ki, nem tudja ellazítani, elérni a bizalmat, nem törődik az előjátékkal, nem figyel rá stb.

2020. máj. 23. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4

Te ugye férfi vagy? Nem minden nőnek egyforma a szűzhártya erőssége,nem tágul egyenlően a hüvelye és rohadtul nem mindegy,mekkora a partner mérete. Mellé még az,hogy a fájdalomtűrés sem mindenkinél egyforma.

Nekem fájt. Nem csak az első,de kb.az első 5 alkalom. Pedig rendes,figyelmes volt a srác, szerettem, bíztam benne és hatalmas mérete sem volt. Véreztem is. Utána már nem volt gond vele.

2020. máj. 23. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nemrég volt az első. Leginkább semmilyen volt, élveztem, de többször fájt is. Pedig a partnerem óvatos és figyelmes volt. A második alkalom már élvezetesebb volt vele, de azért remélem, hogy lesz ennél sokkal jobb is.
2020. máj. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!