Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az előnye és mi a hátránya a szexben annak, ha egy nő nagyon alacsony?
17-es: A párom is imád engem 😉
Ezen felül a sámli egy vicces szitu, én speciel a mozgólépcsőknél menet közben vagy egy sima lépcsőn is mindig kihasználom a helyzetet, hogy egy fokkal feljebb állva majdnem olyan magas vagyok mint ő. Szerintem az ilyen aranyos. És még kijefezetten imponáló lehet ha a srác magasabb esetleg egy kicsit testesebb is. Olyan mintha egy saját tesőröm lenne 😅 szeretnek szekálni az emberek vagy belém kötni, ezért egy kis magabiztosságot is ad, hogy a párom nem egy alacsony srác, akit ugyanúgy szekálnak, hanem nagyobb termetű és megvéd.
Én is alacsony vagyok, a barátom pedig jóval magasabb. Annyira nem vészes a helyzet, de pl ha állva csináljuk, nagyon pipiskednem kell vagy valamire ráállnom :) A kutyapózt kifejezetten szeretjük, bár majdnem elveszek alatta. A misszionáriusnál pedig a lábaim nem mindig a nyakába teszem, hanem a talpaimat a vállára vagy a mellkasára.
Inkább egy sima csóknál vagy ölelésnél szoktunk nevetni ezen, nekem lábujjhegyen kell teljesen kinyújtózkodnom, neki pedig lehajolnia :D
En 179 vagyok es az ilyen lanyok az alomnok nekem a fent reszletezettek miatt, de eddig a legalacsonyabb 167cm volt. Attol csak magasabbak voltak :D
Igy jartam :D
" Lehet, hogy csak én vagyok defektes, de nálam nem mindig vízszintes helyzetben bonyolódik a szex.. "
Hát lehet hogy defektes vagy ha ezt megkell kérdezned.
Akkor állítsd B38-as téglára vagy hokedlire.
Nem értelek. Nem tettem fel ezzel kapcsolatban kérdést, ez egy reakció volt egy válaszra.
Nem állatok senkit, max magamat....
Szóval mi a problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!