Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az előnye és mi a hátránya a szexben annak, ha egy
nő nagyon alacsony?
Állva leszop, ergo nem kell letérdelnie, így tiszta marad a farmere. Viccet félretéve egy pici lánynak szinte mindene pici a legtöbb esetben. Így te még nagyobbnak érezheted magad, ami önbizalomnövelő. El tudom mondani, hogy mennyivel jobb egy apró női kézben érezni ahogy dagad a hatalmas dorongod, mint amikor egy nagy kézilabdás csaj szintén nagy kezében már nem érzed olyan nagynak magad. Az állvaszex a tradícionális módon kuka, de a pici csajszli felkapható és egész sokáig döngethető, de segítségképp még falnak is támaszthatod, és úgy mehet tovább fáradás esetén.
Szóval pozitívum: Igazán férfinak érezheted magad egy apró, cuki teremtés felett.
Negatívum: Ha belegondolsz, akkor néha olyan, mintha egy gyerek testbe zárt nővel lennél, ami nem mindig egy túl megnyugtató érzés..
2020. máj. 25. 02:04
Előnye: állva leszop.
Hátránya: nehezen talál magasságban hozzá illő pasit.
F/43
2020. máj. 25. 07:23
Elég alacsony vagyok a 160at se érem el, de a párom 190 centi magas.
Igazából caak pár apróbb kellemetlenség van. Pl kicsit kényelmetlen állva csókolózni, vagy nem egyszerű rendesen megölelni. Szexben, pedig az álló pózok kizárva, mondjuk úgyis jobban kedvelem a fekvő, vagy ülő pózokat.
2020. máj. 25. 07:27
160 cm vagyok, volt már pár cm híján 2 méteres barátom és állva is tudtunk szexelni, úgy hogy felálltam a kanapéra.
2020. máj. 25. 07:54
Én 183 magas férfi vagyok. És kifejezetten az alacsony vékony lányok a kedvenceim. Imádom őket,valahogy nekem ők testesítik meg a Nőt. Nem tudom miért alakult ez ki bennem. De engem nagyon megindít egy formás alacsony vékony lány. Minden barátnőm alacsony volt még eddig. Semmilyen hátrányt nem vettem észre az együttlétek folyamán velük. És fel is tudom őket kapni a nyakamba,így állva tudok velük franciázni,na ez aztán az izgalmas pozíció. Szóval nekem talán még előnyösebb is hogy alacsony.
2020. máj. 25. 08:24
Én egy alacsony lány vagyok, eddig csak magas pasikkal hozott össze az élet, hogy értsétek, körülbelül 40 centi különbséggel. Ha a pasi nem elég hajlékony akkor számos pózt el lehet dobni. Például nálam a kutyapóz sem mindenkivel működött, és ha a srácon volt egy kis plusz, a lovaglás sem volt az igazi. Pedig én azért egész hajlékony vagyok. Még egy spárgát is meg tudok csinálni. Viszont, ahogy az előttem szólók is elmondták azért könnyen fel tudjátok kapni az alacsony csajokat, ami azért valljuk be még nekünk is izgató tud lenni. Ezen felül számos aranyos helyzetbe tudunk kerülni, amikor pont, hogy előnyt formál ha valaki magasabb. Plusz az orál során könnyen tudok olyan helyzeteket alakítani amikor megfelelő a póz egy kis mélytorokhoz 🤭
2020. máj. 25. 08:58
Ohh 15-ös vagyok! Imádnálak 16! :)
2020. máj. 25. 09:01
Ami beugrott,hogy kutyapózban elég nehéz dolog.
Semmi alátét nélkül szinte lehetetlen,vagy szétmegy a combod a feszüléstől..
2020. máj. 25. 09:18
Ha alacsony, feltételezem könnyű is nagy átlagban. Könnyen forgatom, rakosgatom, dobálom ide-oda, jó érzés magam alá gyűrni szex közben. A hátrány, hogy csókolózáskor sámlira kell állnia, ha mondjuk 160 centi vagy alatta van, mert én 190 vagyok. Meg bizonyos pózoknál nehézség jöhet, ha közben intim módon csókolóznánk és nem ér fel, csak mellkasig/nyakamig az arca.
2020. máj. 25. 10:23
Ha nagyon alacsony akkor állva is tud szopni.
2020. máj. 25. 11:51
Kapcsolódó kérdések: