Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúként az előny, vagy hátrány, hogy alacsony és vékony vagyok?
164cm és 49 kg vagyok. Még nem voltam fiúval, a méreteim miatt nem lesz zavaró a szex ?
Komoly válaszokat.
Előny, mert bár sokan nem szeretnék elfogadni, de a testi adottságokból is következik a dominancia. Nem véletlenül hogy az aktív férfiak az alacsonyabb, kisebb termetű, kevésbé nagy férfiakat szeretik, a passzívak pedig a tőlük magasabb, nagyobb, erősebb testalkatúakat. (És amúgy ugyanez igaz a heteró kapcsolatokra is.)
Ez főleg a kistermetű aktívoknak (heteró férfiaknak), nagy termetű passzívoknak (heteró nőknek) esik rosszul és beszélnek ezek ellen, hogy "ilyen nem létezik", de ez akkor is egy általános igazság.
Velem szarul járnál, mert nagyon vastag farkam van, mégha hosszra kb átlagos szinten is van.
De nekem tetszene, bár a szex nem tudom mennyire működne. Egy idő után tuti :) 24/F
Se nem előny, se nem hátrány, ez egy adottság, valakinek bejön, valakinek nem.
Engem aktivként kifejezetten az izgat, ha nálam valamivel nagyobb termetű pasit csinálhatok meg. Nincs könnyű dolgom a 185/100-as arányommal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!