Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben az hátrány ha a lány 20-25 centivel alacsonyabb a fiúnál?
Figyelt kérdés
Van olyan póz ahol kényelmetlen ez a magasság különbség?2019. nov. 2. 22:51
3/9 anonim válasza:
Lehet 1-2 póz nem a legjobb, de ez picit attól is függ hogy mennyire vagytok hajlékonyak.
Én a 168-9 centimmel nagyon élveztem 195-210 centis fiúkkal a szexet, nem tudok olyan pózról ami ne ment volna, de én olyan közepesen hajlékony vagyok😄 (térdeimet a mellkasom mellé tudom simán fogni)
4/9 anonim válasza:
Nem! Semmiben sem vagy hátrányban! F.
5/9 anonim válasza:
Hát, az amikor a lány áll, a fiú mögötte és úgy teszi be, az nehezen fog menni.
De a legtöbb dolog úgyis a lábak méretétől független.
6/9 anonim válasza:
Még a 33cm különbséggel se nagyon volt probléma
7/9 anonim válasza:
20-25-nél bőven nincs semmiféle hátrány
max a 69 ha kicsi a szerszám
én vagyok 192 a lány volt 155, de még vele is ment a dolog 69-ben
8/9 anonim válasza:
162 centi vagyok, az egyik párom 198 centi volt, a mostani 197. Sosem volt probléma. Az állva csókolózás kicsit kényelmetlen viszont:DD
9/9 anonim válasza:
#7 a 69 méteres különbséggel is megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!