Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogy vélitek őszintén, egy szűz lány hátrány vagy "nyűg"?
Figyelt kérdés
Annak fejében,hogy komoly kapcsolatot terveztek vele...2015. nov. 4. 22:10
1/18 anonim válasza:
Komoly kapcsolatnál egyáltalán nem gond, szerintem valamilyen szintig aranyos a tapasztalatlanság.
2/18 Az utak királya válasza:
Szerintem legjobb egy szűz lánnyal kapocsolatba lépni főleg ha komollyá fajul utána a kapocslat
3/18 anonim válasza:
Szerintem jó dolog. Sokkal ragaszkodóbbak az ilyen nők.
4/18 anonim válasza:
komoly kapcsolatnál egyértelműen egy pozitiv plusznak számít... A rövidebb kapcsolatról nem írok most sorokat úgysem azt kérdezted .:)
7/18 anonim válasza:
Ugyan így a harmadik X felé már gyakorlatilag esély nincs arra, hogy összebonyolódjak egy szűz lánnyal, de megmondom őszintén: nem is szeretnék. Volt már szűz barátnőm és tök jó volt, hogy én avathattam be a témába, de több volt a hátránya, mint az előnye.
28/F
8/18 anonim válasza:
Abszolút előny. A türelmetlen kefélőgépeknek viszont valószínűleg hátrány.
10/18 anonim válasza:
Mostani barátommal mikor összejöttem kifejezetten örült neki hogy nem vagyok szűz. Komoly kapcsolatot olyannal érdemes csak tervezni szerintem akinek már volt korábbi tapasztalata viszonyítási alapja, és nem fenyeget az a veszély, hogy 1 év után kíváncsi lesz milyen lehet mással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!