Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogy vélitek őszintén, egy szűz lány hátrány vagy "nyűg"?
Köszönöm a válaszokat...továbbra is vegyes érzelmeim vannak a témával kapcsolatban.
Jól esett olvasni,hogy sokan nem nézitek le ezen helyzetet.
De elkeserít,hogy sokan hátránynak élik meg és sajnos én is tapasztalom ezt a saját bőrömön.
A srácok nem képesek küzdeni, inkább tovább állnak könnyebb préda felé. Hiába adják be,hogy komoly kapcsolatra várnak. Ugyan! Égeti őket a vágy és nem fognak várni,míg megtörik a jég :(
Tökéletesen félreértetted azokat, akiknek (a te szavaiddal élve) "nyűg" lenne egy szűz lánnyal párkapcsolatba bonyolódni. Egyáltalán nem arról van szó, hogy a férfiak többsége "türelmetlen kefélőgép" (csak hogy egy másik roppant értelmes megfigyelésre is visszautaljak). Tudunk várni. Sokat is. Heteket, akár hónapokat. Vagy többet. Nem azért nyűg egy szűz lány mert "meg kell küzdeni érte" (hajaj, nagy küzdelem ám türelmesen várni). Hanem mert egy szűz lány sokkal tapasztalatlanabb ilyen téren. Hogy csúnya szóval éljek (nyugodtan fenn lehet akadni rajta) "be kell törni". Körbe kell vezetni egy számára eddig ismeretlen világban, baromi sok mindent kell neki megmutatni, rávezetni dolgokra. És bizony erre egy tapasztaltabb, idősebb férfinak már nem biztos hogy van türelme, ideje, energiája. Persze (nem győzöm hangsúlyozni), hogy egyáltalán nem kizáró tényező, ha szűz a lány. Ha megfogott a személyiségével, az eszével, a humorával és emiatt beleszerettem, akkor nem fogok csak azért kihátrálni a kapcsolatból, mert szűz. Még örülni is fogok neki, hogy velem fedezi fel a szexet és szeret annyira, hogy nekem adja a szüzességét. De azért nem törekszem rá, hogy szűz lánnyal jöjjek össze, mert mint már mondtam korábban: több a hátránya, mint az előnye. És nem csak a fent leírtak miatt, vannak a dolognak még egyéb tényezői is. Konkrétan az, hogy pár év után úgyis felmerül benne a gondolat, hogy persze nagyon jó velem a szex meg szeret meg minden... na de vajon milyen lehet már fiúval? És akor jön a szar duma, hogy "nem gondolod, hogy egyetlen férfi mellett fogom leérni az életem? te már annyi nővel voltál, nem gondolod, hogy önző dolog lenne ezt kérned tőled?" Szóval ennyit erről, téma lezárva.
28/F
Köszi Utolsó!
Korrekt volt és nem mondom,hogy nincs igazad!
"A srácok nem képesek küzdeni, inkább tovább állnak könnyebb préda felé"
Miért is kéne várni? Nehogy azt hidd már, hogy értékesebb vagy csak mert nem járt benbed farok. Nem akarom, higy 20 felett is arról szóljon a dolog, hogy micsoda megtiszteltetés, higy megdugtam a csajt mert abból tizenévesen us elegem volt. Nem fogom a farkamat vsrni egy kapcsolatban csak mert valami hülye kus liba szűz akar maradni. Se időm se kedvem tanító vácsisat játszani. Nekem egy érett nő kell nem egy kislány. Felnőtt kapcsolatoknál pedig természetes, hogy a felek hamar dugnak és nem kerülgetik egymást hónapokig. Arról nem beszélve higy nincs olyan, hogy valaki a legelsővel éli le az életét. Ilyen szempontból tehát a szüzekbe nem éri meg befektetni.
De gondolom neked is tapasztalt farok kell. Akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!