Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az előnye és mi a hátránya a szexben annak, ha egy nő nagyon alacsony?
mi a nagyon alacsony?
én 173 vagyok pl, átlagos kb
F
hát ez még alkat függő is
lehet aranyos egy alacsony lány és sok dolog megtehető vele, csak hát khm, őő mondjuk úgy elég bevállalósnak kell lennie :D
sima szexben talán a 69 lehet egyedül gond, most hirtelen
perverzebb dolgok terén azért jóval több előny-hátrány tárulhat fel, de ez ugye partner függő ki mire vágyik, mibe megy bele stb
27F
Egy alacsonyabb lányt könnyebben az uralmad alá tudsz venni.
Én úgy tapasztalom, hogy csomó minden máshogy alakul 20-30 centi magasságbeli különbségnél.
Például ha állva akarjátok csinálni, egy alacsony lányhoz rogyasztanod kell, míg egy magas lánynál igencsak lábujjhegyre kell állnod, hogy hátulról eltud varrni.
Ha a lánynak rövid a lába, nehezebben tud téged misszionárius póznál a lábával körbefogni. Épp ahogy írtad.. nem mindig vízszintes helyzetben bonyolódik a szex. Sőt.. 🙄
Volt szerencsém egy alacsony lányhoz aki nem volt kövér, eszement jó alakja volt de csak 164 centi.
Én közel 190 vagyok tehát köztünk Látszódott a magasság külömbség de jó érzés volt felkapni és szexelni vele, mert pihekönnyű volt és fürge.
Hátránya max az hogy ha kicsit baba arca van akkor simán nézhetik a húgodnak :D
Könnyebb mozgatni, felkapni:D
De pl álló pózokat szinte lehetetlen vele csinálni.
De hát ez van, szerintem cukik, nem jutna eszembe előnyökre meg hátrányokra gondolni, ha egy alacsony lánnyal hozna össze a sors:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!