Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj az ha biszexuális a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha biszexuális a barátnőd?

Figyelt kérdés

Sok pasi vágyik arra ,hogy legyen 3as élménye 2 nővel .

Sok be is próbálkozik a párjánál,hogy mi lenne ha össze hoznák..

De ahogy közli a lány hogy nagyon szívesen és elárulja hogy Ő valójában biszex

Megy a hiszti megy a féltékenység meg az Úr Isten ...

Akár undorhoz és szakításhoz is vezethet

Persze nem mindenki úgy jön össze a barátjával,barátnőjével,hogy hello én biszex vagyok ám..

Pasiknak kb. semmi se jó

Ha benne van a 3asba az a baj

Ha nincs az a baj

Ha biszex az a baj

Ha nem akkor meg az a baj

Világiak vagytok fiúk .

Jó tisztelet a kivételnek.

2020. máj. 20. 16:49
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Jah és én nem akarok párkapcsolatot. Már

Ez régebben volt gond

2020. máj. 21. 19:46
 42/48 anonim ***** válasza:
Kérdező, mindenki más, nekem a rossz tapasztalatok miatt inkább kerülendő a bi csaj, van aki meg örül neki, mindenkinek más jön be, ezért olyan szép az élet :) ettől nem vagy se több se kevesebb, mivel nem vagyok a mindenható, nincs jogomban ítélkezni.
2020. máj. 21. 19:51
 43/48 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Én kivétel vagyok!
2020. máj. 21. 21:36
 44/48 A kérdező kommentje:
42 sajnálóm hogy rossz tapasztalatod volt
2020. máj. 22. 08:52
 45/48 anonim ***** válasza:
A rosszat itt ott meg kell tapasztalni, hogy tudjuk becsülni a jót :) ne sajnáld én sem teszem, örülök neki, értékes tapasztalat volt.
2020. máj. 22. 09:41
 46/48 A kérdező kommentje:

De rossz következtetést vonsz le a biszex lányokkal kapcsolatban

Szerinted egy heteroszexuális nem csalt volna meg?

Mellesleg pasival tette nem lánnyal szóval nem azért tette meg mert Ő biszexuális

2020. máj. 22. 09:56
 47/48 anonim ***** válasza:

Mint írtam, nem egy biszex nőt és férfit ismerek :) a bisexek sokkal szabadabbak mint a heterok, nem az exem miatt gondolom úgy...

Egyébként ő mindenképpen megcsalt volna, hisz írtam tőle mást nem vártam, ő csak akkor nem csalt volna meg, ha szerelmes marad, én meg nem akartam, hogy az maradjon, mert nem akartam vele lenni, csak inkább lehetett volna őszinte és szakíthatott volna, de ez van nem baj :)

Hetero is ugyanúgy megcsalhat, ez már csak tőle függ, illetve, hogy mennyire tiszteli a másikat :)

Nem azért csalt meg, mert bi ez tény, hanem azért, mert elmúlt a szerelem és az exe jól tudja mitkell csinálnia, hogy megkaphassa :) egyébként rengeteg ok volt, hogy megcsalt, én kórházba kerültem a lábammal, otthon nem tudtam lábra állni, csak feküdni tudtam, így hát szexben neki kellett dolgozni, ez az egyik, a másik nem kapott ajándékot nőnapra, mert nem tudtam elmenni üzletbe :) továbbá neki kellett volna takarítani otthon, főzni is, ő meg uri nő :) én meg hát elvártam, hogy ha már kidobták őt az albiból és befogadtam (mert hát kicsit sem akartam összeköltözni még pár hónap után), akkor kicsit tartson rendet is. És hát úgy gondoltam, hogy ha baj van számíthatok rá, nem azt akartam, hogy az ágyam mellett dekkoljon minden nap, de hogy reggel elhúzta a csíkot este tíz utánig az nem tetszett, persze neki se, hogy megszólom. Ja és nem voltam valami pénzes srác, az exének meg volt, így hát nem is volt kérdés, remélem boldogok lesznek, csak hát a srác sajnos uritesnek tartotta mindig két barátnő között, hát most szintén szakított a nőjével így megint beprobalkozott sikerrel :) akit lehet vinni, azt vigyék is :)

Szóval ez így jó, de nem ez miatt tartom szabadnak és megcsalosnak a biket. Nem egy nő alapján fogom, mert az eléggé rossz lenne. Hanem mert alapjaraton olyan 12 bi nőt ismerek. Ebből egyetlen egy él házasságban gyerekekkel egy férjel. Egy a 12 ből :) 5 nő olyan, mint az exem a maradék meg független szexkapcsolatokban él vagy nyitott vagy mit tudom én. Persze 12 nem több millió, de másoktól sem hallok nagyon mást.

2020. máj. 22. 11:12
 48/48 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Mondjuk kétszeresére nőne a azoknak a száma, akivel meg tudna csalni, de ha nem olyan típus nincs vele semmi baj.
2020. máj. 22. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!