Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj az ha biszexuális a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha biszexuális a barátnőd?

Figyelt kérdés

Sok pasi vágyik arra ,hogy legyen 3as élménye 2 nővel .

Sok be is próbálkozik a párjánál,hogy mi lenne ha össze hoznák..

De ahogy közli a lány hogy nagyon szívesen és elárulja hogy Ő valójában biszex

Megy a hiszti megy a féltékenység meg az Úr Isten ...

Akár undorhoz és szakításhoz is vezethet

Persze nem mindenki úgy jön össze a barátjával,barátnőjével,hogy hello én biszex vagyok ám..

Pasiknak kb. semmi se jó

Ha benne van a 3asba az a baj

Ha nincs az a baj

Ha biszex az a baj

Ha nem akkor meg az a baj

Világiak vagytok fiúk .

Jó tisztelet a kivételnek.

2020. máj. 20. 16:49
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Én szeretem a férfi akár és a nőket is a biszexualitás pedig nem ferde hajlam ..

Illetve nem érzem magam nyominak ettől .

2020. máj. 20. 20:27
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

13. vagyok újfent.

Ahogy írtam, mert a punci nyalás a férfi dolga a farok szopás a nő dolga.

Ahogy a magassarkúban táncolás se férfias, úgy a kézzel vas kovácsolás sem nőies.

És mivel én férfias férfi vagyok, nekem nőies nő kell.

Amúgy meg talán az egyetlen vagyok a válaszolók közt, aki nem akar nálad plusz pontokat, hanem őszinte.

Az is amúgy elég nagy baj, hogy annyira kevésre becsülnek téged, hogy pár hét után felmerül a hármas szex.

Vagy rosszul választasz, vagy te magad is ilyen vagy?

2020. máj. 20. 20:31
 23/48 anonim ***** válasza:
De bizony ferde hajlam a biszexualitás.Kevés olyan férfi van,akinek ne lenne zavaró ez hosszú távon.Az itteni aggszüzek válasza nem sokat számít,gondolom ezt te is tudod.
2020. máj. 20. 20:35
 24/48 A kérdező kommentje:

Az orális szex annak a dolga aki szívesen csinálja nincs olyan kinek mi a dolga az ágyban ugyan kérlek..

Attól hogy szeretem a lányokat is még nőies nő vagyok

Illetve ha tudok fát hasogatni még vasat ütni nem leszek férfias

Nyitott vagyok mindenre sokszor én kérdezem meg hogy mi a legnagyobb vágyuk

2020. máj. 20. 20:43
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

6os téged véletlenül nem ismerlek valahonnan? XD

Egyébként igen, a férfiaknak hosszútávon zavaró lehet, főleg ha hármas is történik. Egy komoly kapcsolatba szerintem nem fér bele, sajnos ezt én is csak utólag láttam be. Ha valakit szeretek, elköteleztem magam akkor nem akarok mellette mást. Én például felajánlottam a páromnak, hogy ha gondolja meg tudjuk beszélni az ilyesmit is mert tudom hogy sok férfinak vágya. De ő azt mondta, hogy kíváncsi de kapcsolatban nem tudja megtenni és így nem is vonzza igazán. Ha egy kapcsolatban képesek vagytok bevonni egy harmadik félt akkor attól a kapcsolattól ne is várj sokat.

2020. máj. 21. 00:47
 26/48 A kérdező kommentje:

Voltam már nyitott kapcsolatban

Évekig működött tökéletesen

Nem volt se veszekedés se féltékenység a szex is jobb volt egymással (is)

2020. máj. 21. 06:55
 27/48 anonim ***** válasza:

25#. 6os vagyok, honnan? :O

Biszex nők kicsit könnyebben veszik a kapcsolatot én úgy veszem észre, jobbak is az ágyban, de könnyebben megkapják őket mások is. Főleg az én exemet :D bár tudtam jól, hogy ne várjak tőle túl nagy csodát, de kicsit mégis szarul esett :D

2020. máj. 21. 09:26
 28/48 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó attól hogy a Te exed könnyen kapható nőcske volt nem jelenti azt hogy az összes biszexuális nő egy könnyűvérű lotyó.

Tudod én azt szoktam mondani hogy akit lehet vinni vigyék az olyan is annyit ér.

De ne azt vond le ebből hogy az összes ilyen

Elhiszem h volt rossz tapasztalatod de ne általánosíts

Nekem is volt rossz tapasztalatom pasival mégse húzom rá az összes pasira a parasztzsákot mert 1 kicseszett velem ...

2020. máj. 21. 09:37
 29/48 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatom volt, tőle ezt is vártam, mint írtam, tudtam, hogy amint a szerelem elmúlik a részéről, már más is fogja tömni, így is lett...

De! Több biszex nőt ismerek, mindbe megvan a hajlam, hogy egy idő után félrekúr. Nem bántani akarlak!!! De ezek a csajok/nők is csalták már meg párjukat :) bocs, hogy általánosító, de jelenleg ezt tapasztaltam a környezetemben. Nem egy elkeseredett fiúcska vagyok, mielőtt azt hinnéd, de jelenleg ez a tapasztalatom. Ha lazára vágyok, jöhet a bi nő, de komolyra azért meggondolnám, adnék esélyt nyilván valóan, mert mindenkinek jár, de gyorsabban ki is tenném.

Egyébként értelmesnek tűnsz, nem itt kellene válaszokat várni :) mert bár akadnak, normális emberek itt, a válasz nem mindig lesz az.

2020. máj. 21. 09:47
 30/48 A kérdező kommentje:

Ha monogám kapcsolatban vagyok egyáltalán nem kacsintok félre

Ha nyitott kapcsolat vagy a pasinak Cuckold fétise van akkor se rögtön és természetesen úgy hogy tudja h mikor kivel

De csak úgy magamtól nem ..

Ha úgy érzem h nem működő képes a kapcsolat szakítok bennem még van ennyi

2020. máj. 21. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!