Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj az ha biszexuális a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha biszexuális a barátnőd?

Figyelt kérdés

Sok pasi vágyik arra ,hogy legyen 3as élménye 2 nővel .

Sok be is próbálkozik a párjánál,hogy mi lenne ha össze hoznák..

De ahogy közli a lány hogy nagyon szívesen és elárulja hogy Ő valójában biszex

Megy a hiszti megy a féltékenység meg az Úr Isten ...

Akár undorhoz és szakításhoz is vezethet

Persze nem mindenki úgy jön össze a barátjával,barátnőjével,hogy hello én biszex vagyok ám..

Pasiknak kb. semmi se jó

Ha benne van a 3asba az a baj

Ha nincs az a baj

Ha biszex az a baj

Ha nem akkor meg az a baj

Világiak vagytok fiúk .

Jó tisztelet a kivételnek.

2020. máj. 20. 16:49
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Értem ezt, de a nyitott kapcsolat, nem kapcsolat, semmi értelme nincs. A cuckold kedvelőket nem tartom 100as embereknek. Lehet egyet nem érteni, de számomra ez így van.

Viszont kivételek mindig vannak, és erősíti a szabályt :)

2020. máj. 21. 10:59
 32/48 A kérdező kommentje:

Pedig a nyitott kapcsolat is kapcsolat és a poliamoria is

Csak a társadalom tálalta ki a monogámiát

Alapjaraton az ember nem úgy van kódolva hogy csak 1 és kész

Ha így lenne a pasik nem mennének félre

Illetve nem lenne igény a prostikra se ..

És a nők se mennének félre hisz csak 1

Neeem az ember szabadnak született és nem ketrecbe

2020. máj. 21. 11:05
 33/48 anonim ***** válasza:

Igen igen, ez így van. Szabadnak született ezzel nem vitatkozom mert így van, de a társadalom találta ki, hogy fájjon az embernek, ha egy nő vagy férfi megcsalja a másikat? A társadalom találta ki, hogy fájjon a megcsalt félnek? Na ugye, hogy nem :) ha szeretünk valakit, akkor fájni fog, és ezt nem a társadalom várja el :)

A nyitott kapcsolat egy szar :) poliamoriat meg nem tudom, hogy micsoda :D de nem lényeges, nekem nem fér bele :) bocsi én nem dugnék olyan nővel aki mellettem összejár mással is, ne haragudj, de nem lenne gusztusom hozzá, hogy egy olyan puncit nyaljak ami tocsog a más nedvétől. Ezt nem hinném, hogy a társadalom számlájára írható lenne... És nekem mondhatod, hogy van zuhany, a hüvelyt hogyan mosod ki? Valószínű, hogy minden nő feldugja magának és kimossa szappanos vízzel amikor azt nem is szabadna :D na ugye :) a nemis betegségekről ne is beszéljünk inkább :) mikor kezdtem rájönni, hogy az exem mással is összejár, attól féltem, hogy mit szedek össze. Szóval nem nem, én nem fogok csalni senkit és azt se akarom, h engem csaljanak :)

2020. máj. 21. 11:36
 34/48 A kérdező kommentje:
Fürdésről hallottál?
2020. máj. 21. 11:40
 35/48 anonim ***** válasza:
Igen, hallottam, az exem is mindig mondta, hogy rendszeresen fürdik szex után, közben csak zuhanyzója volt... egyszer sem fürdött együtt lét után :) Ez most egy csöppet provokatív kérdés volt szerintem a részedről :) elképzelés mindig más, mint a valóság én pedig nem szoktam magam áltatni :)
2020. máj. 21. 11:56
 36/48 anonim ***** válasza:

Végig olvastam minden válaszod. Nem érted a lényeget, vagy nem akarod érteni?

A gátlástalanság, a megbízhatatlanság, a szexuális szabadság nem olyan dolog ami egy feleség, egy anya csinál. Gondolj bele... szülsz egy gyereket, x évesen meg megtudja, hogy az anyukája milyen cafka volt és mi de kivel lefeküdt. Ez neked megint lehet nem hangzik nag, dolognak. De ez pont a kapcsolatokhoz való éretlenyéged jele.

ezért nem akar senki biszex csajt, mert úgy látjuk mind én megvan az ami benned.

2020. máj. 21. 14:24
 37/48 A kérdező kommentje:

35ös ha védekezel és normálisan tisztálkodsz nem érez semmit az előző pasiból még a feromonjait se ..

És a hüvely se marad úgy nem marad tág észre se veszed hogy félórával előtted járt már ott valaki

2020. máj. 21. 15:52
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. Ez egy felesleges vita, mert elbeszéltek egymás mellett. Te próbálod meggyőzni, hogy normális dolog másokkal is lefeküdni, amivel nincs baj, oké, csináld. De akkor ne várd el, hogy bárki kapcsolatként tekintsen rád.

Ha jól vettem ki a szavaiból, a válaszoló arra próbál kilyukadni, ami az én nézetem is, hogy egy kapcsolat az elköteleződésről szól. Ha mellette mással is szexelsz az nem lesz kapcsolat.

A kapcsolat szól a szerelemről, az egymás iránti tiszteletről, a hűségről és egymás megbecsüléséről. Ha ez tartósan megvan, akkor jön a papír forma is, ami elválasztja a házasságot a kapcsolattól. Részemről a kettő között csak egy papír a különbség és egy plusz ígéret, hogy ez örökké fog tartani. Nem akarom hosszan ecsetelni, szóval kérlek ne köss bele ha nem azt látod mögé, amit én.

Szóval a lényeg, hogy van szabadságod, azt teszel, amit akarsz. Nem fognak korlátozni mások ha nem hagyod. Azonban ezért cserébe ne várd el, hogy úgy bánjanak veled mint azzal, aki az én értelmezésemben vett kapcsolatra vágyik.

2020. máj. 21. 18:58
 39/48 anonim ***** válasza:

#38 igen jól értelmezted.

Kérdező, ok van gumi, az exem se gumiban szexelt, mert nem szerette. Figyelj lényegtelen, engem nem érdekel az olyan nő, aki szabadságra vágyik. Én gyereket szeretnék egy olyan nő mellett, aki szeret tisztel és megbecsül, nem olyat, akinél dns tesztekre kell vinnem a gyereket, hogy tudjam ez az enyém, az meg másé.

De mivel te tudsz hű is lenni, ezért téged ez a probléma nem érint, csak kérdés meddig tudsz hű lenni? Az exem is hű volt amég szerelmes volt, utánna meg már mindegy volt neki mi a helyzet :)

2020. máj. 21. 19:20
 40/48 A kérdező kommentje:

36os van gyerekem

És úgy csinálom a dolgaimat hogy környezetem se tud semmiről így a gyermekem se fogja megtudni

Nem olyan emberekkel hoz össze a sors aki fel fog majd bukkanó 20 év múlva hogy ezt közölje a gyerekemmel

Én inkább azután lettem ennyire nyitott személyiség hogy megszültema gyereket és ki dobtam az Apját

Újra érzem azt h szabad vagyok

Meg vokt rá az -okom hogy megszabadukjak tőle nem volt se férfi se Apa se társ.

2020. máj. 21. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!