Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha biszexuális a barátnőd?
Sok pasi vágyik arra ,hogy legyen 3as élménye 2 nővel .
Sok be is próbálkozik a párjánál,hogy mi lenne ha össze hoznák..
De ahogy közli a lány hogy nagyon szívesen és elárulja hogy Ő valójában biszex
Megy a hiszti megy a féltékenység meg az Úr Isten ...
Akár undorhoz és szakításhoz is vezethet
Persze nem mindenki úgy jön össze a barátjával,barátnőjével,hogy hello én biszex vagyok ám..
Pasiknak kb. semmi se jó
Ha benne van a 3asba az a baj
Ha nincs az a baj
Ha biszex az a baj
Ha nem akkor meg az a baj
Világiak vagytok fiúk .
Jó tisztelet a kivételnek.
Nem baj.
De a biszexualitás nem is azt jelenti, hogy ő most mindenképp hűtlen, és mindenképp azonos neművel is akar hemperegni.
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak a férfiakkal :/
Én ha pasi lennék és ilyen szándékaim lennének, tuti örülnék, hogy a barátnőm biszex. Nőként pedig nem is mennék bele másképp egy ilyen ajánlatba.
Annyiban tudom megérteni a kiakadó férfi álláspontját, hogy valóban furcsa, ha addig a pontig nem jön elő, de más szemmel nézve ez a tökéletes helyzet is lehet rá, hiszen sokan nem ezzel indítanak. Van abban valami misztikusság, ha idővel derülnek ki a dolgok :)
Manapság a párkapcsolatokban úgyis sokszor mindent azonnal akarunk...
Szóval a kapcsolat hosszának mértékében tartom jogosnak a kiakadást, fél-egy év után például még nem venném zokon. De ha házasság után derülne ki, az szíven ütne azért.
2-3 heten belül mindig felhozzák a Pasik a 3ast
Eddig csak 1el jutottunk el a 3asig de utánna szakítás lett mert azt látta rajtam hogy a lánnyal érzékibb voltam .pedig aztán Ő se volt ám el hanyagolva vokt ott közös cumi here szopizás is szájra ülés míg a másik lovagolt vagy szopta és csere...
De hát nem akkor nem ..
De ne úgy legyen biszex, hogy szerelmes is tud lenni nőkbe, meg kapcsolatot is el tudna képzelni velük. Meg ne úgy, hogy mondjuk rendszeresen havi vagy évi X alkalommal akarja hármasban csinálni. (Olyat meg pláne ne, hogy nővel kettesben a kapcsolat mellett.)
Úgy legyen biszex, hogy ha akár az életben egyszer, akár pár évente feljön a téma, akkor lehessen hármasozni. És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!