Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostituált igénybevétel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostituált igénybevétele az egyetlen módom ahhoz, hogy megszabaduljak a gátlásaimtól?

Figyelt kérdés

27 éves lányként nem volt még senkivel szexuális kapcsolatom, mind a neten, mind élőben levegőnek néznek a férfiak. Mindennap gondolkozom azon, hogy mikor lesz már és vajon milyen lesz az első alkalom, nagyon vágyom már rá. Pasik terén nem vagyok válogatós, csak pár dolog van, ami fontos nekem. Az ideális férfi 190 cm vagy afelett van, borostája vagy szakálla van és nem vékony testalkatú, sem extrémen elhízott.

Nem küldök képet sekinek ezen az oldalon!

2020. máj. 10. 11:09
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Tényleg, hogy érzed most magad?
2020. máj. 17. 16:49
 42/51 A kérdező kommentje:
Ambivalensen, egyrészt felszabadult és boldog vagyok, hogy végre átélhettem, milyen szeretkezni. Másrészt motoszkál bennem a gondolat, hogy mennyivel jobb lett volna, ha kapcsolatban történt volna, olyannal, akivel bármikor lenne alkalmunk ismételni.
2020. máj. 17. 16:57
 43/51 anonim ***** válasza:
Fogsz változtatni a korábbi igényeiden? Akár felfelé, akár lefelé? :)
2020. máj. 17. 17:04
 44/51 A kérdező kommentje:
Egy 190+os izmos, kigyúrt félistennel voltam, akivel nem mellesleg nagyon jót beszélgettünk is. A magassághoz ragaszkodni fogok továbbra is, ahhoz nem, hogy ennyire kigyúrt legyen valaki.
2020. máj. 17. 17:14
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

Mondom én, hogy az elvárásokkal van itt a probléma, nem azzal, hogy nem állnak veled szóba a pasik!

A minimum 190 magassággal a férfiak kb 80%-át kapásból kilőtted. És akkor a maradék 20%-ból kellene megtalálnod azt, aki nem foglalt, nem hülye és hajlandó szóba állni veled.

Remélem akkor te is magas vagy, legalább 180! Ha nem, akkor szállj le a magas lóról és nézz körbe, mert lehet, hogy ott van a közeledben jópár férfi, akit érdekelnél, csak épp nem nőtt csak 180 centire...

2020. máj. 18. 08:20
 46/51 A kérdező kommentje:
Alacsonyabb pasik sem állnak velem szóba, nem arról van szó, hogy a magas pasik nem vesznek észre. Szükségem van arra, hogy szó szerint fel tudjak nézni az illetőre, így 25-30 cm-es magasságkülönbség az ideális számomra.
2020. máj. 18. 11:19
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

Női logika: Átlagos 155-160 körüli magassággal észre sem veszi a 170 körüli pasasokat, hanem felveszi a magassarkút és a 190 körülieket nézegeti. És persze közben leszólja azt a férfit, aki kijelenti, hogy kövér nővel nem randizik... pedig ugye a túlsúly nem egészséges és lefogyni lehet, míg a magasság genetika, nem lehet vele semmit tenni és egy 190 centi magas férfi semmivel nem egészségesebb, mint egy 170 magas...

Azon kívül nem sok férfi szereti, ha a nője a hóna alatt elfér. Csókolózni se lehet úgy normálisan, mert vagy a nő pipiskedi, vagy a férfi erőlteti a derekát.

De kergesd csak tovább az illúziókat, aztán sírj itt, hogy nem akad neked férfi. Az ideál és a valóság két különböző dolog. Tudod, nekem is egy vékony, hússzú barna hajú nő lenne az ideálom, a feleségem mégis duci és szőkésbarna...

2020. máj. 18. 11:35
 48/51 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy a túlsúly egészségkárosító, próbálok fogyni, de hormon- és pajzsmirigygondokkal nem egyszerű. Magassarkút soha nem hordok, nem találtam még olyat, amit fél óránál tovább el tudnék viselni a lábamon úgy, hogy nem fájdul meg tőle. Lehajol a pasi, én meg pipiskedek és meg van oldva a csók, szerintem ez cseppet sem megerőltető, környezetemben is több ilyen pár van. Nem mondtam azt, hogyha egy alacsonyabb pasi kezdeményezne, kapásból elutasítanám, valószínű adnék neki egy esélyt, csak nem igazán gondolom, hogy valódi kapcsolat kialakulhat köztünk, persze az élet rámcáfolhat. Mint írtam senki nem kezdeményezett még nálam, se alacsonyabb pasi, se az ideálomnak megfelelő.
2020. máj. 18. 12:50
 49/51 GigiDiAugustino ***** válasza:
100%
Szóval te elvárod hogy saját magadért szeressen, te meg csak a magasságra mész, beszélsz itt mèly érzelmi kapcsolatról, érzelgősködésről közbe meg le se sz*rod a belsőjét, csak a külseje érdekel. Még ha 180cm körüli lennél csak-csak megérteném (de ott se vágom miért nem elég az egymagas), de így a kb 160-165cm-del mit akarsz? Tudod a magadfajta nők meg is érdemlik hogy egyedül legyenek
2020. máj. 20. 01:32
 50/51 anonim ***** válasza:

Végigolvastam az egészet nemvagyok benne biztos, hogy ezt a kérdést egy lány tette fel

A kérdezőt intelligensnek találom, megjegyzem énis csak 183cm vagyok ehh

Egyébként, nagyon rágörcsöltél erre az egészre

Nemkellett volna igy elveszitened mert ez az egész eleted folyamán vegigkiser

Próbáld úgyélni az életed, hogy nem a többi embert figyeled várod mikor lesz valami

Hidd el minden lány szép valakinek, és minden lánynak vannak udvarlói csak sok esetben a fiuk is félénkek

23

F

2020. máj. 27. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!