Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok heteroszexuális férfi gondolkodik a prosztata orgazmuson aki prosztata masszázst kér egy nőtől az meleg?
Rengeteg pasit izgatja a gondolat hogy milyen a prosztata orgazmus ,az a orgazmus amikor egy kézzel sem kell a nemi szervéhez érni hanem magától elélvezz a férfi, teljesen más a prosztata orgazmus mint a sima orgazmus.
Hogy miből is áll a prosztata orgazmus és hogy miért olyan élvezetes?
Azért talán mert a férfiaknak a prosztata az G-pont , ezért van az hogy székelés közben sokaknak kicsit merevedésük lesz mert a széklet nyomja a prosztatát.
Prostituált pályafutásom során sok olyan férfival találkoztam aki prosztata orgazmust kért tőlem ,de ezek a férfiak biszexuálisok vagy csak egyszerűen vágynak a prosztata orgazmusra?
Kíváncsiak? De vannak akik még nagyobb élvezetet akarnak ,ki akarják próbálni milyen az ha egy Shemale csaj d.gja meg őket análisan és akkor még intenzívebb a prosztata orgazmus.
Aki egy ilyent kipróbál vagy kíváncsi rá az heteroszexuális vagy biszexuális vagy meleg?
Aki shemale-re - azaz egy másik pasira vágyik - annak a 100%-a biszex, vagy meleg.
Aki prosztata masszázsra annak a 95%-a biszex, max. a maradék 5%-a hetero.
Ilyen erővel az is biszex aki kipróbálja a barátnőjével a anális szexet ,amit a homoszexuálisok szoktak csinálni.
Mivel így akkor minden végbélben történnő anális passzív vagy aktív együttlét biszexnek számít.
De szerintem ez hülyeség, attól hogy egy pasi vágyik arra hogy egy nő s.ggbe dugja pl egy felcsatolható péniszel vagy egy igazi Ts csaj megd.gja az szerintem nem b..zi vagy mégis?
Kérdezőnek a #7-re
Sztem nem a péniszre vágyik, hanem valamire, bármilyen eszközre, ami a popsiban van és élvezetet okoz. Vagyis nem a pénisz vonzza, innentől fogva nem biszex és nem is meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!