Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként ez örömet okoz, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként ez örömet okoz, és izgat. Normális?

Figyelt kérdés

Fiatal férfi vagyok, kamaszkorom óta vonzz a prosztata izgatás.

Na nem másnak, hanem magamnak!

Volt hogy vettem is dildót kisebbet, és azzal izgattam magam, de volt hogy óvszert húztam egy uborkára pl, és azzal. Hatalmasakat élveztem.

Mostanság kezd újra ez hiányozni, érzem is akár szexkor, akár maszturbáláskor, mintha az ánuszom is nedvesedne...(szerintem csak tévképzet) de lényeg hogy kívánom.

Vonz a gondolat, hogy egy nő felcsatolhatóval jól meg**jon, vagy mivel lábimádó is vagyok, a lábujját lábfejét feldugja nekem, és úgy verje ki....stb

Ez mennyire normális dolog?

2020. márc. 6. 10:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
A nőket jobb ha kihagyod ebből!
2020. márc. 6. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
En nem szeretnèk ilyen ferfit magamnak
2020. márc. 6. 10:34
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Csak ne szaporodj....
2020. márc. 6. 10:52
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Normális. Ne kérdezzétek meg 200x.

Azonban sok nőnek nem vonzó, ezt is fogadd el.

2020. márc. 6. 10:56
 5/11 A kérdező kommentje:
nem is akartam ezzel bárki lányt traktálni, inkább csak magamnak, vagy prostival majd
2020. márc. 6. 11:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem normális
2020. márc. 6. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is megvan ez a fétis. :D Amíg nem férfitól kívánod ezt addig szerintem ezzel semmi gond nincs. Sokaknak azonban ez visszataszító, ők nem annyira nyitottak. Páromat még nem sikerült erre rávennem, de járt már "arra" a nyelvével. Imádtam, hogy mennyire beindítja. Igazi perverz csaj :D Remélem majd a felcsatolhatós témára is rá fogunk térni valamikor. Még mielőtt engem is leb*ziznak, én inkább hetero switch vagyok - néha szeretem ha így dominál egy nő rajtam (csak és kizárólag nő), máskor viszont én vagyok a domináns szerepben, imádom keményen megd*gni a párom punciba és popsiba is. Nincs ezzel gond, 4 fal között mindenki úgy viselkedik, ahogy akar, és egy ilyen szintű kibontakozás, ahhh :D A legeslegjobb dolog a világon 25F
2020. márc. 6. 13:51
 8/11 A kérdező kommentje:
én is így gondolom utolsó!
2020. márc. 6. 13:55
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Ezekkel én is így vagyok! Nekem is bejön a prosztata izgatás nagyon. Szex közben legtöbbször berakom a prosztata masszírozót, nagyon nagyot dob az orgazmusomon! Imádom! :)

És a szerepcserében is benne lennék felcsatolhatóssal. :) Szerintem izgi! :)

2020. márc. 6. 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#7-es vagyok

Így van. Nem tudom elképzelni, hogy nagyon sok év együttlét után ugyanaz a fajta szex ne váljon unalmassá mindkét fél számára. Fel kell dobni valamivel, ha mindkét fél nyitott rá - és most nem hármasra gondolok. :) Így megmarad az intimitás és lesz egyfajta "különlegesség" az egészben, amiről csak ti tudtok. Meg fejben is meg kell "érni" hozzá. :)

2020. márc. 6. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!