Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ez örömet okoz, és izgat. Normális?
Fiatal férfi vagyok, kamaszkorom óta vonzz a prosztata izgatás.
Na nem másnak, hanem magamnak!
Volt hogy vettem is dildót kisebbet, és azzal izgattam magam, de volt hogy óvszert húztam egy uborkára pl, és azzal. Hatalmasakat élveztem.
Mostanság kezd újra ez hiányozni, érzem is akár szexkor, akár maszturbáláskor, mintha az ánuszom is nedvesedne...(szerintem csak tévképzet) de lényeg hogy kívánom.
Vonz a gondolat, hogy egy nő felcsatolhatóval jól meg**jon, vagy mivel lábimádó is vagyok, a lábujját lábfejét feldugja nekem, és úgy verje ki....stb
Ez mennyire normális dolog?
Normális. Ne kérdezzétek meg 200x.
Azonban sok nőnek nem vonzó, ezt is fogadd el.
Ezekkel én is így vagyok! Nekem is bejön a prosztata izgatás nagyon. Szex közben legtöbbször berakom a prosztata masszírozót, nagyon nagyot dob az orgazmusomon! Imádom! :)
És a szerepcserében is benne lennék felcsatolhatóssal. :) Szerintem izgi! :)
#7-es vagyok
Így van. Nem tudom elképzelni, hogy nagyon sok év együttlét után ugyanaz a fajta szex ne váljon unalmassá mindkét fél számára. Fel kell dobni valamivel, ha mindkét fél nyitott rá - és most nem hármasra gondolok. :) Így megmarad az intimitás és lesz egyfajta "különlegesség" az egészben, amiről csak ti tudtok. Meg fejben is meg kell "érni" hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!