Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostituált igénybevétel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostituált igénybevétele az egyetlen módom ahhoz, hogy megszabaduljak a gátlásaimtól?

Figyelt kérdés

27 éves lányként nem volt még senkivel szexuális kapcsolatom, mind a neten, mind élőben levegőnek néznek a férfiak. Mindennap gondolkozom azon, hogy mikor lesz már és vajon milyen lesz az első alkalom, nagyon vágyom már rá. Pasik terén nem vagyok válogatós, csak pár dolog van, ami fontos nekem. Az ideális férfi 190 cm vagy afelett van, borostája vagy szakálla van és nem vékony testalkatú, sem extrémen elhízott.

Nem küldök képet sekinek ezen az oldalon!

2020. máj. 10. 11:09
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hát, nem tudom, hogy mit jelent számodra a "nem szép arc" vagy az "amorf test" de egyrészt a 27-hez képest a 35 még nem olyan nagy különbség szerintem, másrészt valószínűleg nem jó oldalon próbálkoztál vagy nem jó módon. A "korodbeli" férfiak (nem a kangörcsös, tinimániás, hanem az átlagos normál beállítottságú férfiak) komoly kapcsolatot keresnek, családot alapítanának, szóval nem biztos, hogy a számodra egyértelműen elfogadhatatlan, valószínűleg egyáltalán nem torz külsőd a hiba a képben, hanem valami más. Próbálj meg érdeklődést kelteni, ha nincs önbizalmad, akkor az eszeddel hívd fel a figyelmet magadra. Beszélgess értelmesen és hidd el, hogy a "hatás" nem marad el.

Ahogy előttem már megmondta valaki: "a szép arc megöregszik, a jó test megváltozik, de a nokedli és a jó társaság megmarad annak, ami"

F33

2020. máj. 10. 12:16
 12/51 A kérdező kommentje:
Szerintem 8 év sok, teljesen más életszakaszban járnánk egy 35-40 körülivel. Ez nem volt benne a kérdésemben, de családot soha nem szeretnék, szülni nem fogok sosem, de komoly kapcsolatot nyilván szeretnék. Beszélgetni legtöbbször munkatársakkal szoktam ellenkező neműekkel, de velük nyilván nem kapcsolat kialakítása céljaból. A kommunikáció nem okoz gondot, a baj az, hogy észre sem vesznek, nem szólítanak meg férfiak, nem kezdeményeznek nálam.
2020. máj. 10. 12:24
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Tizenévesen persze, hogy sok a nyolc év, de te is felnőtt vagy, ő is. Ebben semmi bajt nem látok, de persze nyilván te tudod, hogy neked mi ideális, és nem vagyok én senki ahhoz, hogy megváltoztassam a nézeteid. De látod, beszélgetni tudsz és szeretsz is. Ez már hatalmas előny. Az, hogy nem a pasik kezdeményeznek, azt ma már nem is lehet és nem is kell elvárni, nyugodtan kezdj el beszélgetni te azzal, aki tetszik.

Az, hogy akarsz gyereket, ugyanígy a te döntésed, sok férfi épp erre vágyik és társadalmi nyomás számukra a gyermekvállalás, ezt legelsőre érdemes tisztázni, hogy később ne legyen belőle félreértés.

Nem tudom, hogy te most milyen "életszakaszban" vagy, hogy mire vágysz pontosan, de szerintem vannak olyan férfiak, akik éppen hasonló beállítottságú nőt keresnek, mint te. És elsősorban arra akarok kilyukadni, hogy a külső csak egy dolog. Ha a családra, akár gyerek nélkül is, de készen állsz, akkor szerintem nem lehet akadály, csak ne várd a sült galambokat. Tedd magad érdekessé a számodra megfelelő férfiak körében.

2020. máj. 10. 12:35
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha nem ragaszkodnál ennyire az elvárásaidhoz, akkor átélnéd azt, hogy te is fontos vagy valakinek.
2020. máj. 10. 12:48
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi prosti igénybevételével meg biztos, hogy nem fogod azt érezni, hogy kellesz valakinek, illetve lehet, hogy te majd úgy érzed, de a f.prostinak csak a pénzed kell majd. Ott annyit érsz el, hogy meglesznek a testi örömök, ha minden jól megy.
2020. máj. 10. 12:51
 16/51 A kérdező kommentje:
Elfogadom azt, ha másnak nem sok, nekem viszont az. Nem vágyok semmi extrára, csak olyan hétköznapi dolgokra, amit más már tizenévesen megélt, hogy megöleljen, megcsókoljon, simogasson, puszilgasson egy pasi és összebújva aludjunk, meg persze szexeljünk. A férfi prostira azért gondoltam, mert ő legalább a szüzességemet elvenné, reményeim szerint adna egy kezdőlöketet a másik nem irányába.
2020. máj. 10. 13:16
 17/51 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy nem érdekel mi a másik foglalkozása, sem az, hogy mennyi pénze van, nem fogok senkit anyagilag lehúzni, sőt ragaszkodnék ahhoz, hogy minden közös kiadást felezzünk.
2020. máj. 10. 13:18
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap is kiraktad ugyanezt.
2020. máj. 10. 13:35
 19/51 A kérdező kommentje:
Igen, de valami miatt törölték a kérdesem és nem láttam az utolsó valaszokat.
2020. máj. 10. 13:36
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem a seggeden kéne ülni és várni, hogy a megtestesült ideálod kikezdjen veled. Férfi és nő esetében egyaránt, az inkontinencia nem szexi!
2020. máj. 10. 13:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!