Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostituált igénybevétel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostituált igénybevétele az egyetlen módom ahhoz, hogy megszabaduljak a gátlásaimtól?

Figyelt kérdés

27 éves lányként nem volt még senkivel szexuális kapcsolatom, mind a neten, mind élőben levegőnek néznek a férfiak. Mindennap gondolkozom azon, hogy mikor lesz már és vajon milyen lesz az első alkalom, nagyon vágyom már rá. Pasik terén nem vagyok válogatós, csak pár dolog van, ami fontos nekem. Az ideális férfi 190 cm vagy afelett van, borostája vagy szakálla van és nem vékony testalkatú, sem extrémen elhízott.

Nem küldök képet sekinek ezen az oldalon!

2020. máj. 10. 11:09
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Nem itthon ülve várom a sült galambot, sűrűn ki szoktam mozdulni, bár szórakozóhelyekre ritkán járok, de fent leírtam, hogy miért. Nem küzdök inkontinenciával, szerintem más szót akartál írni ehelyett.
2020. máj. 10. 13:50
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg őszintén, hogy igazából csak igazolást szeretnél egy olyan döntésre, amit már rég meghoztál.
2020. máj. 10. 13:53
 23/51 A kérdező kommentje:
Nagyon hajlok felé, de a végső döntést még nem hoztam meg, vannak bennem kétségek. Legjobban annak örülnék, ha egy lány leírná őszintén a tapasztalatait, aki már volt ilyen fiúnál, ugyanis szinte senkiről nincsen az oldalon beszámoló.
2020. máj. 10. 13:58
 24/51 anonim ***** válasza:
*inkompetencia
2020. máj. 10. 14:25
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap leírtuk mire számíts.

Odamész, zuhany, lefekszel az ágyra, kinyal, esetleg szopod egy kicsit, behatol a farkával, mozgatja benned, valaki elélvez, hazamész.

Nincs puszi, nincs bújás, nincs nyál.

2020. máj. 10. 14:44
 26/51 anonim ***** válasza:

Az előző jól megfogalmazta. Szerintem menj el pszichológushoz vagy elégedj meg egy olyan pasival aki téged is akar. Inkább legyen alacsonyabb mint egy férfi prosti.

Nehogy már egy prosti vegye el a szüzességedet. Most ha ilyen gátlásos vagy akkor erre később hogy fogsz gondolni?

2020. máj. 10. 14:49
 27/51 A kérdező kommentje:
Azt, hogy te lányoknál ezt tapasztaltad, hogy így mennek a dolgok, korántsem biztos, hogy a fiúknál is ez van, ezért szeretnék hiteles információkat kapni. Nem tudok úgy elképzelni szexet, hogy nincs bújás, csók, szerintem kivitelezhetetlen, legalábbis furcsa. Abban vagyok gátlásos, hogy nem érzem magam jó nőnek, ha valaki éreztetné velem, hogy tetszem neki, kíván, akkor hamar fel tudnék oldódni. Igen, még ezt is jobb megoldásnak tartnanám, mint hogy még ennyi évesen is szűz legyek.
2020. máj. 10. 15:16
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tartod magad jó nőnek?
2020. máj. 10. 15:34
 29/51 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer nem dicsért még meg férfi, csak lányok mondják ritkán, hogy tetszik a ruhád. A fejem pattanásos, mitesszeres, túlzottan kerek, testalkatom is erős, vastagok nagyon és összeérnek a lábaim, narancsbőrös térdig a lábam és a fenekem, nincs vékony derekam, nem feszesek, hanem lógnak a melleim. Soroljam még?
2020. máj. 10. 15:43
 30/51 anonim ***** válasza:

"Abban vagyok gátlásos, hogy nem érzem magam jó nőnek, ha valaki éreztetné velem, hogy tetszem neki, kíván, akkor hamar fel tudnék oldódni."

Tegyük fel, hogy összejön a férfi prostival az összebújós, "hosszú" előjétokos szex, de ez akkor sem lesz más a részéről, mint színészkedés. Tehát ez nem az az igazi érzés, vagy hogy fogalmazzak, amire valóban vágysz, hiába az összebújás, te is fogod tudni, hogy ez csak a pénzedért van. Mindenki tudja ezt, aki prosti szolgálatát veszi igénybe, hiába van a női prostik némelyikénél is barátnő feeling, ez csak színjáték.

2020. máj. 10. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!