Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi illúzió 2 órára, mennyire nehéz feladat?
Egy örömlányhoz szeretnék elmenni és egy nagyon nehéz "Szerepjàtékot" szerepjátékkal szeretném megbízni az illetőt.
Bár a 18-24 évesek az eseteim... Ehhez a feladathoz FEL KELL NŐNI!!!
Nem adhatom egy fiatal kislánynak mert Ő nem lesz rà képes ráadásul hazudni is fog a telefonban csak hogy a pénzt megkapja.
Így 25-36 év közötti hölgyek közt válogatnék. Bízva abban, hogy Ők már komolyabban képesek gondolkodni.
2 óra hosszára szeretném ha a hölgy eljátszaná azt, hogy Ő az én rég látott barátnőm, csak hosszú időre elutaztam és végre hazatértem.
Ti "Gyik"-osok nem biztos hogy megértitek mit is jelent ez, de azért érdekelnek a válaszok, hátha lesz legalább 1 értelmes is.
23 éves vagyok, és azt szeretném, hogy elhitesse velem, hogy ez a lány szerelmes belém, s hiányoztam neki.
Ez egy olyan szerepjáték ahol nem elég az, hogy lerohanod a vendéget az ajtóban egy csókkal... Vagy mi a szösz... Minden rezdülésre oda kell figyelni. A szemeddel valódi érzelmeket kell sugároznod meg MANIPULÁLHATÓ.
Hosszú lenne elmondani mindent ami ezzel jár... A kérdés....
Szerintetek... Egy örömlány mennyire tudná kivitelezhetővé tenni ezt a szituációt?
(Mégegyszer mondom, ez nagyon nehéz feladat, és nagyon keveseknek sikerülhet a magyarán TÖKÉLETES ÁTVERÉS mert ehhez már szinte színművészetit kell végezni... Hisz amit játszol... Egy szerep.. A színpadon ami a saját házad
Hogy süllyedhet valaki ilyen mélyre..?
Az emeletről nézve egyre szimpatikusabb a járda ahogy ezeket a kérdéseket olvasom :(
Hát szerintem ezt egy idegen nő, akivel soha nem találkoztatok, nem fogja tudni eljátszani. És a fizetés részét hogy oldod meg?? Addig leáll a színjáték? Max ha találsz olyat akinek a beszámolói nagyon pozitívak, barátnő feeling stb és többször találkoztok, és a pl. 4. találkozón valami hasonlót el bír játszani, de úgyis tudni fogod, hogy ez csak illúzió, és nem lesz 100% os az élmény.
Én azt mondom inkább fejleszd magad testileg, személyiségileg stb és a való világban csatázz!!
Tudtam, hogy lesz legalább 1.
Kedves 4-es... Ugyanezt tettem s találtam is egyet... Csak nem mentem még el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!