Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen több alkalom heti kettőnél?
Karantén elött heti 4x szexeltünk
Viszont karantén alatt heti kettőre csökkent,1 hónapig itthon volt tehát most nincs a fáradt vagyok duma,próbálok mindennap kezdeményezni,szerepjáték,csipkebody (minden ami számára favorit) de egyszerűen esélyt sem ad hogy megpróbáljam. Én kijelentettem hogy nekem kell sűrűbben,legalább esélyt adjonsajnos hozzávágtam azt hogy más férdi pedig örülne ha a párja napi többször kezdeményezne. Nyílván rosszul esett ez neki és megsértődött,mondta hogy keressek mást aki napi 3x mindennap megdug. Bocsánatot kértem tőle ,megkért hogy ne is próbálkozzak felesleges majd ha akarja úgyis szól.
Egyébként nagyon jó a kapcsolatunk ,mindent megbeszélünk ez az egyetlen gond van a kapcsolatunkban. Ő 24/F (3 műszakban dolgozik,jelen helyzetben 2 hetente 3 napot délelöttben)
Én 19/L
Hát ha kamu, akkor a 3 válaszommal én kajáltam be a legjobban.
De nem értem ilyet minek kamuzni, ha tényleg az lenne... 🤔🤷♂️
Bár ne lenne igaz🙂, nem lennék zaklatott miatta,tudnék most is éppen nyugodtan aludni és nem magamat ostoroznám a kialakult helyzet miatt🙂🙃. Másrészt ki az aki ilyet kitalál?😀
(Kívánom hogy ne legyen benne soha részed mert rohadt mód lélekromboló,önbizalomromboló skár alvászavart,evészavart is kiválthat egy gyengèbb emberből 1 hónap után)
Én dolgozom ès mellette tanulok. Párom egy éve hagyta abba az egyetemet, elvégezte, most dolgozik. 4 éve vagyunk együtt, sose volt olyan, hogy valaki "semmit" sem csinàlt, mégis a napi 1-2 (a mensit kivéve) megvolt és meg is van. Párom 25 éves, szóval a te párod korabeli. Most vagy nekünk nagy az ètvágyunk, vagy a párodnak nagyon kevés.
De mivel előtte jobb volt, így lelki oka lehet. Vagy megcsal.
Nekem ia ugymond gyorstuzelo a baratom.Kellokeppem megujjaz es kinyal(elojatekkent) utana meg dugunk egy olyan 5-10percet.Nem lesz ettol orgazmusom viszont o elmegy.Es utana minsig lenyomunk meg 2-3 menetet ahol en is a mennyben jarok :3.
Most nincs suli,elnar itthonrol dolgozni,kemeny fizikai munkat vegez,de ha hazaer es letusol kb mindig kezdemenyez.Es tobb menetet nyomunk le akkor is ha egesz nap dolgozik.(Igaz,hogy nem egyutt elunk de sokszoe vagyok naluk es o is nalunk)
19 eveaek vagyunk,nem tudom miert de engem nagyon megtud dolgozni *-*.Hiaba az elso menet nem hosszu de azutan elegge odateszi magat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!