Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen egy alkalom kezdokent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy alkalom kezdokent egy prostinal?

Figyelt kérdés
Lehetoleg olyanok valaszoljanak akik mar voltak. Mennyibe kerul atlagosan egy lany? Mennyi az az ar ami soknak es mennyi ami kevesnek szamit? Eloszor tusolas van mindig es csak utana szex? Illetve a tusolas beleszamit az idokeretbe? Telefonon miket kell kerdezni? Koszi elore is a valaszokat. Kerlek fejtsetek ki, mert egyszavas valaszokkal nem sokat erek
2020. ápr. 9. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Felmész a rosszlányokra és elolvasod az értékeléseket. Minden lánynál más a tarifa, az se biztos pesti vagy, lehet vidéki vagy. Akkor az se mind1 félórára mész vagy többre. Szóval relatív kinek mi a sok. Valakinek aprópénz, valakinek meg sok. Elsőnek a tusolás alap, és legvégén is alap. Nem is értem ezt a kérdést, egy normális lakásos lány, nem tűrné el, hogy ne tusoljál le előtte. Amúgy a tusolás beleszámít, onnantól ketyeg az idő, amikor beléptél a lakásba. A normális lányok nem nézik amúgy az időt, tehát ha 1 órára mész, és meg volt hamarabb a 2 élvezet, akkor finoman tudtodra fogja adni, hogy készülődhetsz.
2020. ápr. 9. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A lányok 95%-ánál alap a zuhany. Mennyi az annyi. háát út mentén ha arra vetemednél akkor 3-4 ezerért vumi 5-8 egy teljesz szex cumival kocsiban. Normális lakásos lánynál egy óra egy cirka 10-15 ezer. van hol több. ha fél órára mész az álltalában az ár 2/3a 3/4e. Vannak városok, városrészek vagy olyan kategóriás lányok akik az óránkénti 30at is elkérik. Szex után nem muszáj elmenni zuhanyozni, igy több időd van a lánnyal lenned. Telefonon megkérded az árakat, azt is hogy egy átlag szex mellett mit vállal, már ha akarsz valami extrát mint h ujjazza meg a segged stb. ezek olyanok amit a legtöbb nem vállal, de ha te akarod akkor inkább a telefonon derüljön ki mint élőben. Kérdezd meg, hogy lehet e parkolni, és az fizetős e, ha tömbház akkor melyik ajtó, melyik csengő stb. Gumi nélkülire ne nagyon számits. nagyon kevés az aki gumi nélkül szexel veled, kicsit több aki nélküle kapja be de ők sem sokan vannak.
2020. ápr. 9. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

Ráb***ás, soknak nincs is a vidékiek közt értékelése kirakva. Az meg más kérdés, hogy igényesek és "biztonságos" a szex. De én a helyedbe otthon tusolnék le. Amúgy is ráfekszel arra a tetves ágyára minden sz*rt össze lehet szedni. Meglepetésekről ne is beszéljünk. Az meg megint más kérdés, hogy gumiban csinálnak mindent úgy nem kapsz el semmi nyavaját. Én elmentem egyhez bánatomba mikor elhagyott a barátnőm. 1 óra, 17ezer volt, telóba normálisnak tünt a hangja alapján is, arca ki volt takarva, de olyan szemrevalónak tűnt. Na mondom magamba egye fene :D

Telóba köszönsz, kereszt neveddel bemutatkozol, aztán rákerdezel, hogy egy vagy fél óra mennyi. Lebeszélitek mikor fogad és megadja a címet. Persze vannak bunkók is akik életuntan és unszinpatikus stílusban kommunikálnak, aztán ráb***ák az emberre a telót. Visszatérve az akcióra elmentem, bedobtam magamnak egy törülközőt a hátizsákba, ha le kéne fürödni, ne más retkes törijét használjam. Ott voltam a magadott címen, lejöttek elém. Igen ketten voltak, gondoltam magamba a fiatalabbikkal úgy is el leszek. Ehelyett az csak kiverte meg cumizást vállalt, az anyja vagy ki a búbánat aki nagyon nem volt esetem az vállalta csak a szexet. Fel se állt rá, azt a fiatalabbik próbálkozott felállítani a tökömet állandóan :D Vele még ment is volna, de az anyjára fel se izgultam, hót sz*r volt. Mellesleg igényes lakásnak tünt, de tusolás nem is volt. Elb*sztam 17ezret és el is ment a kedvem ettől a műfajtól. El is kaptam egy csodás gombás fertőzést, másnak irány volt a nemi beteg gondozó, krémekkel kikezeltem magam... Ha rávetemednék erre még egyszer inkább házhoz hívnám, jobban megéri és elzavarnám előtte tusolni :D De visszatértem a rendes ismerkedésre azóta, rihe rongyokból nem kérek, főleg most járvány idején.

2020. ápr. 11. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
*Másnak helyett, Másnap.
2020. ápr. 11. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok még annyi, hogy rosszlányokon böngésszél nőt magadnak. Utca sarkit felejtsd el, azok igénytelenek. De én nem bíztatok erre senkit, egy barátnő jobban megéri!
2020. ápr. 11. 16:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia, koszi nagyon a reszletes valaszt! Ott akarok, es ott is csak igenyest! Hasznos volt a valaszod, bar nem igen szeretnek gombas fertozest kapni. Kicsit megijedtem most ettol. Melyik lanytol kaptad el, le tudnad irni priviben? Koszi!
2020. ápr. 11. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!