Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy alkalom kezdokent egy prostinal?
Ráb***ás, soknak nincs is a vidékiek közt értékelése kirakva. Az meg más kérdés, hogy igényesek és "biztonságos" a szex. De én a helyedbe otthon tusolnék le. Amúgy is ráfekszel arra a tetves ágyára minden sz*rt össze lehet szedni. Meglepetésekről ne is beszéljünk. Az meg megint más kérdés, hogy gumiban csinálnak mindent úgy nem kapsz el semmi nyavaját. Én elmentem egyhez bánatomba mikor elhagyott a barátnőm. 1 óra, 17ezer volt, telóba normálisnak tünt a hangja alapján is, arca ki volt takarva, de olyan szemrevalónak tűnt. Na mondom magamba egye fene :D
Telóba köszönsz, kereszt neveddel bemutatkozol, aztán rákerdezel, hogy egy vagy fél óra mennyi. Lebeszélitek mikor fogad és megadja a címet. Persze vannak bunkók is akik életuntan és unszinpatikus stílusban kommunikálnak, aztán ráb***ák az emberre a telót. Visszatérve az akcióra elmentem, bedobtam magamnak egy törülközőt a hátizsákba, ha le kéne fürödni, ne más retkes törijét használjam. Ott voltam a magadott címen, lejöttek elém. Igen ketten voltak, gondoltam magamba a fiatalabbikkal úgy is el leszek. Ehelyett az csak kiverte meg cumizást vállalt, az anyja vagy ki a búbánat aki nagyon nem volt esetem az vállalta csak a szexet. Fel se állt rá, azt a fiatalabbik próbálkozott felállítani a tökömet állandóan :D Vele még ment is volna, de az anyjára fel se izgultam, hót sz*r volt. Mellesleg igényes lakásnak tünt, de tusolás nem is volt. Elb*sztam 17ezret és el is ment a kedvem ettől a műfajtól. El is kaptam egy csodás gombás fertőzést, másnak irány volt a nemi beteg gondozó, krémekkel kikezeltem magam... Ha rávetemednék erre még egyszer inkább házhoz hívnám, jobban megéri és elzavarnám előtte tusolni :D De visszatértem a rendes ismerkedésre azóta, rihe rongyokból nem kérek, főleg most járvány idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!