Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is olyan tökéletes volt az első alkalom?
Eddig mindig csak olyanokot olvastam, hogy nagyon szerették egymást, mindkettőjüknek első volt, egyből el is élveztek.
De tényleg mindenkinek ilyen jó az első szex, vagy van, hogy nem ilyen meseszerű?
Nektek hogy történt?
Na erre nem is gondoltam volna, utolsó.
Köszi a válaszokat! :)
Nem.
Az akkori párom is szűz volt, és eleve gondjaink voltak azzal, hogy neki kemény maradjon, mire betette volna mindig lelankadt, annyira izgult, aztán amikor végre sikerült koncentrálnia hogy kemény maradjon, annyira csak magára koncentrált, hogy hirtelen betolta legalább a felét nekem, ami így baromira fájt nekem... Ezután nem is nagyon szexeltünk....
Szerintem fordított az arány: többnyire maximum gyenge közepes és néha esetleg talán összejön valami orgazmusféleség is :D
Nálunk mindkettőnknek első alkalom volt, és hát elsőre az se ment könnyen, hogy gumiban is felálljon, inkább volt gyenge próbálkozás. A másodiknál átestem a ló túloldalára és sikerült pár másodperc alatt elmennem, szóval kb a harmadik alkalomból kezdett szexre hasonlítani amit művelünk.
Ha az egyik fél már tapasztalt és tudja irányítani a másikat és figyel is rá, akkor esetleg lehet az első is élvezetes, de hogy két szűz ember első nekifutásra fergeteges lepedőpartit rendezzen azt kb kizártnak tartom. Szvsz inkább érzelmileg meg kapcsolati mérföldkőként jelentős a dolog.
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!