Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek is olyan tökéletes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is olyan tökéletes volt az első alkalom?

Figyelt kérdés

Eddig mindig csak olyanokot olvastam, hogy nagyon szerették egymást, mindkettőjüknek első volt, egyből el is élveztek.

De tényleg mindenkinek ilyen jó az első szex, vagy van, hogy nem ilyen meseszerű?

Nektek hogy történt?

2020. ápr. 3. 10:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas volt.

Nagyon szűk vagyok alapból is, de akkor méginkább az voltam, vastag szűzhártyával, ami nagyon nehezen szakadt át, és utána iszonyatosan véreztem. Az ágyon is lett egy tócsa, hiába raktunk oda törölközőt, hogy valami felfogja, utána még 4 narancssárga o.b. tampont televéreztem. Olyan ötödik alkalomig véreztem szex közben. A párom tapasztalt volt, az előző barátnőjének is ő vette el, de akármilyen gyengéd is akart lenni, ezekre egyikünk sem volt felkészülve.

2020. ápr. 3. 13:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt rossz, de csodálatos sem.

A partnerem már tapasztaltabb volt, vigyázott rám, tényleg figyelt arra, hogy nekem jó-e, annak ellenére, hogy egyikünk sem volt szerelmes. Nem véreztem, nem fájt egyáltalán, de orgazmusom sem volt. Összességében nekem abszolút pozitív élmény, de azért miután kicsit beletanultam, már jobban élveztem.

2020. ápr. 3. 14:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Meglehetősen távol volt a tökéletestől
2020. ápr. 3. 14:58
 14/22 anonim ***** válasza:
38%
Barátnomnek és több szuzlsnynak vettem már el tokeletes volt. Óvatos voltam vigyáztam rájuk egyaltalan nen fajt.
2020. ápr. 3. 15:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt jó, izgultam, el se mentem.

F

2020. ápr. 3. 16:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi tökéletes nem volt benne, fájt, vérzett, abba is kellett hagyni. A második már jobb volt, de még akkor sem voltam az élvezés közelében sem. Az akkori barátom pedig tapasztalt volt, de valahogy nem tudott mit kezdeni azzal, hogy szűz voltam. Inkább kínos volt az egész.
2020. ápr. 3. 17:27
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek :D
2020. ápr. 3. 17:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
My sweet summer child. Nem lehet hinni a könyveknek. Az első harc levetkőztetni a lányt remegő kézzel, a második felrakni angumit a katonára, a harmadik pedig a támadási terv kigondolása. Próbálsz valamit tapizni, végre elég közel vagytok, szerencsére a lány nedves, de ideges is... nem fér be, túl ideges, pánik. Szenvedés után csak bemegy oda valahogy, mindkettőnek fáj, 2 lökés után durr. Srácként az egóm eléggé megfeneklett, de szép lassan visszaépült, el kellett fogadnom, hogy elsőre nem leszek a kufirc Michael Jordanje.
2020. ápr. 4. 01:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem is szinte ugyan az történt mint a 7es válaszolóval. Csak mi soha nem jutottunk el a behatolásig mert felhúzta az óvszert, behelyezkedett, addigra sikerült megint lelankadnia. Illetve annyira nem kommunikált velem, hogy soha nem sikerült a csúcsra eljuttatnom. Szóval kész katasztrófa volt az egész. Nem is volt hosszú életű az a kapcsolat.

Akkor 18 voltam

Most 21

2020. ápr. 4. 07:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A legelső talán még 5 mp-ig is eltartott... :-))
2020. ápr. 7. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!