Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első alkalom?
Legeloszor részeg voltam. A piátol és sztresszel megfuszerezve nem állt fel. Életem egyetlen alkalma, amikor nem állt fel piátol, és akármi mástol :D
A kovetkezo alkalomkor meg a barátnommel épp nem volt rendben, ezért én lettem a legmegértobb férfi, hogy pár perc után abbahagytam. Eljátszottam, hogy akkor gyorsan befejezem és elélvezek. De hát szuz voltam, nem is bírtam volna tovább pár percnél :D:D Talán mondhatom, hogy jol kijott a lépés :D
29F
Jó, de mi szeretnél megtudni? Hogy nőként jó v. rossz lesz-e az első? Attól függ milyen partnert választasz - ha jót, figyel rád és elengeded magad akkor nagyon jó.
Ez pasiként is igaz, ne görcsölj rá, nem kell stresszelni, figyelj a partneredre hogy jó legyen a lánynak és flottul fog menni minden.
Jah és ne felejtsetek el védekezni :) (gumi)
Jo volt, egy nagyon picit fajt az elejen, bar nem is neveznem fajdalomnak csak kellemetlen erzesnek
Mar legeloszor is lovagoltam, igy veszitettem el, en iranyitottam
Ne parazd tul az a lenyeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!