Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, első alkalommal meg szoktátok dicsérni a partneretek testét?
Figyelt kérdés
Ha igen, udvariasságból úgy érzitek mondanotok kell valamit?
Dicsérnétek úgy valamijét, hogy nem gondoljátok komolyan, csak növelni akarjátok az önbizalmát?
2020. febr. 21. 19:32
2/9 anonim válasza:
mindig meg dicsérem, és nem csak szex előtt
3/9 anonim válasza:
Én nem tudok hazudni... De ha tetszik, akkor igen, megdicsérem.
5/9 anonim válasza:
Mindig meg szoktam dicsérni, és ki is szoktam mutatni!
6/9 anonim válasza:
Csak ha úgy is gondolom! Nem fogok hazudni, ha nem tetszik, inkább nem mondok semmit! Sőt nem is lenne semmi, ha nekem nem tetszik! De minek is dicsérni?
Ha elégedett magával nem kell dicsérgetni!
7/9 anonim válasza:
nem fekszek le olyannal akinek nem tetszik a teste, és megszoktam említeni hogy milyen jól néz ki, szóval mindig őszinte a dicséret
9/9 anonim válasza:
is-is! mint majd minden nő,néha a páromat is elkapja a bizonytalanság az alakját illetően,ilyenkor jólesik pár dicsérő szó ami még őszinte is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!