Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mit éreztek egy szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Audigirl kérdése:

Fiúk, mit éreztek egy szüzesség elvételekor?

Figyelt kérdés

Még régebben beszélgettem egy fiú barátommal, aki épp "elpanaszolta", hogy neki is kellemetlen, már-már fájdalmas volt, amikor elvette a barátnője szüzességét, mert egy olyan nagyon feszes és szűk helyre kellett betennie. (a srác előtte már nagyon sok lánnyal volt)

Ez tényleg így lenne? Mert eddig igazából bele sem gondoltam, hogy esetleg a srácoknak sem a legkellemesebb élmény.

19/L

2020. ápr. 18. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem mit gagyarászott a srác. A puncit neki kellett volna előkészítenie. Ezzel nekem sohasem volt gondom. A női ostobasággal sokkal inkább...
2020. ápr. 18. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:
5%
Nem tudom, engem a kérdező érdekel nem a kérdés.Legalabb egy idősek vagyunk :D
2020. ápr. 18. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Ha az a hely nagyon feszes és szűk, az csak jó:)
2020. ápr. 18. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Én nekem egyáltalán nem volt ilyen. Egyáltalán nem fájt, pont olyan volt ahogy elképzeltem, annyi hogy a szűkösséget tényleg éreztem, mert nekem elég vastag farkam van, de egyébként zökkenőmentesen ment. :) 22/F
2020. ápr. 18. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Nàlunk,az egyetlen fájdalom a pasinak az volt, hogy nagyon belekapaszkodtam a karjába fàjdalmamban.

L23

2020. ápr. 18. 23:38
 6/8 Aladdin21 ***** válasza:
86%
Volt ilyen egyszer, és nagyon szűk volt és igen fájt.
2020. ápr. 18. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
a szűz lány sokkal szűkebb mint pl második alkalomnál? vagy ugyan olyan?
2020. ápr. 19. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
majd kipróbálom de nem szűkebb mint egy popó gondolom
2020. ápr. 19. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!