Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » +20-as éveiben járó szüzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

+20-as éveiben járó szüzek hogy viselitek el hogy még mindig azok vagytok?

Figyelt kérdés

Én elég nehezen, mondjuk tényleg válogatós vagyok mellé régebben zárkózottabb is. De ez évről évre jobb. Csak nem gondoltam hogy ez ilyen sokáig elnyúlik. Ti hogy vagytok vele?

22F

2020. ápr. 18. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
1%

Az ilyennek nem is kéne csajoznia. Minek? Eddig nem ment, ezután sem fog. Semmi tapasztalatod, ráadásul a te korodban a csajok nagyjának pasija van vagy már a házasságot tervezik.

Elkéstél barátom. Csúnyán elkéstél.

2020. ápr. 18. 19:26
 2/10 anonim válasza:
91%

Én már nagyon nehezen birkózom meg a gondolattal. Nem is tudom elképzelni, hogy valaha is leszek-e nővel, pedig nagyon szeretnék egy barátnőt.

Szerencsére a munkám elég jól lefoglal.

25/F

2020. ápr. 18. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Csomó más értelmes dolog van az életemben, amivel tudok foglalkozni.
2020. ápr. 18. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

30+ is van sajnos.

Beletorodtem, h a 20as eveimben nem lehetett csajom a melom miatt.

Igy mar megszoktam az egyedulletet

2020. ápr. 18. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Nemsokára a 29-et töltöm. Sokáig kínzott a vágy, mind érzelmileg, mind szexuálisan, hogy jó lenne egy nővel együtt. Aztán 25. évem környékén történt valami törés, vagy nem is tudom minek nevezni. Ott egyszerűen kimúltak belőlem az érzések. Ez nem azt jelenti, hogy nincs szexuális vágyam, de már közel sem az, mint valamikor. És az az ijesztő, hogy ez nem évről-évre hagyott alább nálam, hanem ott 24-25 évem körül egy fél év leforgása alatt. Valaki szerint egyszerűen kiöregedtem az egészből, de nem szó szerint, hanem mivel nem használtam a szervezetem ezen részét, emiatt befásult, elsorvadt, és már nem tart rá igényt. Amúgy meg nagyon fiatalos vagyok még mindig, gyerekes az ábrázatom, jól tartom magam, nem vagyok elhízva, tehát simán elnéznek 18-20-nak is akár. De attól még a lelkem valahogy mindennek a szöges ellentétét mutatja. Szóval ha el is kezdek neten fiatalabb, tehát tizenéves koruk vége felé járó lányokkal flörtölni, mindig azt tapasztalom, hogy kb. ugyanott vagyok velük, mint mikor én voltam abban a korban, és még mindig jó esélyeim lehetnének, főleg nagy ritkán ha képcsere is történik, de egyszerűen itt arról van szó, hogy már nem is akarom az egészet. Régen még voltak erős vágyaim, de gondolj bele, ha akkor nem mersz valamit, mikor nagyon kívánod, utána még annyira sem fogsz lépéseket tenni, mikor már eleve nem vágysz rá úgy. Itt valójában ki kell mondani a keserű igazságot. Te egyszerűen csak szeretnél barátnőt, de akarni már nem akarsz. Az utóbbi az erősebb, az fogja meghatározni, hogy mi is lesz az egészből végül.
2020. ápr. 18. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem az valahogy jobban érdekel, hogy egy olyan férfit találjak aki őszintén szeret engem. Ugyanis azért vagyok szűz, mert én így döntöttem. Lett volna alkalmam szexelni és most is bármikor lenne, de ameddig nem találok megfelelő férfit, addig elég a maszturbálás.
2020. ápr. 18. 20:29
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Lehet furcsán hangzik de én direkt vagyok szűz mivel tényleg az Igazival akarom elveszteni.

Lett volna 1-2 lehetőségem de csak partyribikkel.

Lehet furcsán hangzik de én inkább várok még évekig az Igazira minthogy 1 éjszakára megkapjak egy olyan csajt aki másnap a nevemre sem emlékszik...aztán lehet én csinálom rosszul :D

2020. ápr. 18. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam miatta különösebben boldogtalan. Úgy voltam vele, hogy majd a maga idejében, elvégre nem lehet mindenki korán érő, és ezerféle oka lehet, hogy valaki még szűz. 23 évesen volt először barátnőm, de vele ilyen-olyan okokból nem jutottunk odáig, és utána egy nagy-nagy szünet következett. A húszas éveim közepén kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy talán az az én utam, hogy magam maradjak (de különösebben nem keserített el, mert alapvetően szerettem egyedül élni, és elég sok szépet és jót találtam az életben így is). Mindeközben nyitott voltam az emberekre, szerettem jól érezni magam, igyekeztem fejlődni különösen érzelmi-társas készségek terén, és ha nem is nagy erőkkel, de azért ismerkedtem, néha találkozgattam is (méltatlan kapcsolatokba pedig nem mentem bele, ugródeszkának nem használtam senkit). 27 éves koromtól aztán álomba illően összejött minden párkapcsolat terén (értsd bele a szüzesség elvesztését is, bár ennek sohasem tulajdonítottam nagy jelentőséget), és most már több éve együtt boldog kapcsolatban. Szóval, kérdező, előtted még nagyon sok lehetőség áll.
2020. ápr. 18. 20:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Lassú beletörődéssel kezelem.

Én a gyerekkoromban átélt családon belüli bántalmazás miatt kialakult mindenféle problémám miatt nem tudtam lépni ez ügyben.

Fiatalabb éveimben próbáltam kibírni azt ami otthon volt, így akkoriban nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Úgy voltam vele, hogy még van időm. Egyetem alatt már cikinek éreztem, hogy semmi tapasztalatom sincs. Úgyhogy halogattam az ismerkedést, még mindig azt gondoltam, hogy van időm. Egyetem után viszont már azt éreztem, hogy ezt a dolgot teljesen hagytam elmenni magam mellett és elkéstem vele.

Mivel a gyerekkorom hatásait nem tudtam a mai napig magam mögött hagyni, így 25 éves koromra úgy döntöttem ez a dolog ki fog nekem maradni. Persze ezt senkinek sem fogom elmondani mert szégyenlem.

F/26

2020. ápr. 18. 22:52
 10/10 anonim válasza:
Igaz én még "csak" 20 éves vagyok, de azért válaszolok.:) Nekem bár már lett volna több lehetőségem is elveszíteni korábban, de sokkal zárkózottabb voltam, és egyszerűen nem álltam készen rá. Volt amikor konkrétan a fiú ágyában gondoltam meg magam. Most már sokkal nyitottabban állok úgy alapjáraton a fiúkhoz, már csak a nagy Ő-t várom. :) Nem érzem magam gáznak, hogy eddig vártam ezzel, bár az biztos, hogy főleg mostanában, nem ez a megszokott. Több olyan ismerősöm is van, aki 20 éves kora felett jár, és még szűz, de nem kell feladni, kitartóan kell keresni, és elfogadni egymást a hibáival együtt, nem pedig a tökéletes nőről/férfiról álmodozni. Senki sem tökéletes. :)
2020. ápr. 19. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!