Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
+20-as éveiben járó szüzek hogy viselitek el hogy még mindig azok vagytok?
Én elég nehezen, mondjuk tényleg válogatós vagyok mellé régebben zárkózottabb is. De ez évről évre jobb. Csak nem gondoltam hogy ez ilyen sokáig elnyúlik. Ti hogy vagytok vele?
22F
Az ilyennek nem is kéne csajoznia. Minek? Eddig nem ment, ezután sem fog. Semmi tapasztalatod, ráadásul a te korodban a csajok nagyjának pasija van vagy már a házasságot tervezik.
Elkéstél barátom. Csúnyán elkéstél.
Én már nagyon nehezen birkózom meg a gondolattal. Nem is tudom elképzelni, hogy valaha is leszek-e nővel, pedig nagyon szeretnék egy barátnőt.
Szerencsére a munkám elég jól lefoglal.
25/F
30+ is van sajnos.
Beletorodtem, h a 20as eveimben nem lehetett csajom a melom miatt.
Igy mar megszoktam az egyedulletet
Lehet furcsán hangzik de én direkt vagyok szűz mivel tényleg az Igazival akarom elveszteni.
Lett volna 1-2 lehetőségem de csak partyribikkel.
Lehet furcsán hangzik de én inkább várok még évekig az Igazira minthogy 1 éjszakára megkapjak egy olyan csajt aki másnap a nevemre sem emlékszik...aztán lehet én csinálom rosszul :D
Lassú beletörődéssel kezelem.
Én a gyerekkoromban átélt családon belüli bántalmazás miatt kialakult mindenféle problémám miatt nem tudtam lépni ez ügyben.
Fiatalabb éveimben próbáltam kibírni azt ami otthon volt, így akkoriban nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel. Úgy voltam vele, hogy még van időm. Egyetem alatt már cikinek éreztem, hogy semmi tapasztalatom sincs. Úgyhogy halogattam az ismerkedést, még mindig azt gondoltam, hogy van időm. Egyetem után viszont már azt éreztem, hogy ezt a dolgot teljesen hagytam elmenni magam mellett és elkéstem vele.
Mivel a gyerekkorom hatásait nem tudtam a mai napig magam mögött hagyni, így 25 éves koromra úgy döntöttem ez a dolog ki fog nekem maradni. Persze ezt senkinek sem fogom elmondani mert szégyenlem.
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!