Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kezdem munka ként felfogni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem munka ként felfogni a szexet mert túl sok ideje van a fiúmnak, ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Kérem, őszintén csak lányok válaszoljanak.

23 éves vagyok, együtt lakunk egy albérletben a fiúmmal de csak egy szobàt bérlünk egész olcsón.

Most hogy nincs munkája átmenetileg, rengeteget van itthon, ezzel együtt napi 3-4 szex az amit megkíván, ellenben velem. Nekem a napi 2 és ez a maximum és ez is csak eseti nap.

Nem azt mondom, hogy már nem élvezem a szexet, de korán sem olyan már mint a járvány előtt. Olyan... Nem tudom leírni, kicsit mintha az lenne a munkám hogy kielégítsem a fiúmat. Nincs egyszerüen elég időm arra, hogy 2 szex között a vágy újra tomboljon bennem, mert már jön a következő. Szeretem, ez nem kérdés... De szex terén nem is akarok neki ellent mondani.

Most nem mesélem el a történetünk (csak ha kéritek) de Ő sokkal többet tett értem már annál, hogy most én a teljes kiszolgáltatottságot engedem neki.... Csak...

Nah, kicsit zavar, hogy monoton, mintha szalag mellett dolgozni vagy ilyesmi.

2020. ápr. 18. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Cserélhetnénk.
2020. ápr. 18. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, nemet nem akarsz neki mondani. Ezzel igencsak le is szűkítetted a válaszok lehetőségét. Talán dobd fel neki, szívesen végig néznéd ahogy kielégíti magát. Egy szex letudva.

De a normális megoldás az lenne, ha ezt elmondanád neki is amit ide leírtál, és nem erőszakolnád meg magad.

2020. ápr. 18. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha munkaként fogod fel kérj tőle pénzt ..

Na jó viccet félre téve

Nem muszáj folyton behatolásnak lenni

Csináld kézzel szájjal ülj a szájára nyalasd is magad

2020. ápr. 18. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég lenne a napi kettő meg az egy is
2020. ápr. 18. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És ez miért meglepő? Van egy jó régi mondás hogy jóból is megart a sok. Imadom a margarita pizzát de ha napi 3x ennek két hét múlva hánynek tőle. Tanuld meg tisztelni a barátaid és akkor szexelni ha te is akarsz.
2020. ápr. 18. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*hataraid
2020. ápr. 18. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Gumiztok, vagy hogy vedekeztek? Napi 4et elhasznaltok? Az egy vagyon!
2020. ápr. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!