Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem munka ként felfogni a szexet mert túl sok ideje van a fiúmnak, ti hogy viselitek?
Kérem, őszintén csak lányok válaszoljanak.
23 éves vagyok, együtt lakunk egy albérletben a fiúmmal de csak egy szobàt bérlünk egész olcsón.
Most hogy nincs munkája átmenetileg, rengeteget van itthon, ezzel együtt napi 3-4 szex az amit megkíván, ellenben velem. Nekem a napi 2 és ez a maximum és ez is csak eseti nap.
Nem azt mondom, hogy már nem élvezem a szexet, de korán sem olyan már mint a járvány előtt. Olyan... Nem tudom leírni, kicsit mintha az lenne a munkám hogy kielégítsem a fiúmat. Nincs egyszerüen elég időm arra, hogy 2 szex között a vágy újra tomboljon bennem, mert már jön a következő. Szeretem, ez nem kérdés... De szex terén nem is akarok neki ellent mondani.
Most nem mesélem el a történetünk (csak ha kéritek) de Ő sokkal többet tett értem már annál, hogy most én a teljes kiszolgáltatottságot engedem neki.... Csak...
Nah, kicsit zavar, hogy monoton, mintha szalag mellett dolgozni vagy ilyesmi.
Azt írod, nemet nem akarsz neki mondani. Ezzel igencsak le is szűkítetted a válaszok lehetőségét. Talán dobd fel neki, szívesen végig néznéd ahogy kielégíti magát. Egy szex letudva.
De a normális megoldás az lenne, ha ezt elmondanád neki is amit ide leírtál, és nem erőszakolnád meg magad.
Ha munkaként fogod fel kérj tőle pénzt ..
Na jó viccet félre téve
Nem muszáj folyton behatolásnak lenni
Csináld kézzel szájjal ülj a szájára nyalasd is magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!