Hogy viselitek ha a párotok munka, edzés miatt mindig
későn jár haza és így kevés időtök van egymásra?
Figyelt kérdés
Nyolc hónapja vagyok együtt a párommal, nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást. Sokat dolgozik napközben, mindig csak este találkozunk, miután végez a munkával. Mielőtt valaki megkérdezné, én is dolgozom napközben, csak hamarabb végzek mint ő. Nem lakunk még együtt, de abban a városban dolgozom ahol ő él, így munka után már nem haza szoktam menni, hanem hozzá azokon a napokon amikor nála alszom. Ez egy kisváros, mondhatni nagyobb falu, ahol sok mindent nem lehet csinálni. A párom a héten elkezdett edzeni járni (régebben is járt de akkor még nem voltunk együtt). Ez azt jelenti hogy heti 3x megy, és munka után gyors lefürdik, eszik aztán irány a terem és másfél-2 órát ott van, így kb. este 9-re ér haza hozzám. Ha nem azokon a napokon mennék hozzá, amikor edzeni jár, akkor sem lehetünk sokat együtt, mert van neki egy kislánya aki heti 2x van nála, munka után esténként, 8-ig. Tehát jó formán alig vagyunk együtt. Nagyon nagyon szeretem őt és ő is engem, nem akarok ez miatt szakítani, az nagyon fájna, mert egy nagyon jó társ, csak nem tudom, hogyan kezeljem ezt a helyzetet és mi lesz akkor ha esetleg összeköltözünk? Én nagyon igénylem az együtt töltött időt.
és szombat vasárnap ott aludnál? az két teljes nap
2015. jan. 22. 11:59
3/13 anonim válasza:
És mi van a hétvégékkel?
2015. jan. 22. 12:01
4/13 A kérdező kommentje:
A hétvégéből is az egyik nap a kislány vele van egész nap. A másik nap meg gondolom edzés lenne, mert nem úgy jár edzeni hogy hétfő-szerda-péntek, hanem ahogy épp kijön a 3 edzés egy hétre.
2015. jan. 22. 12:03
5/13 anonim válasza:
akkor csoportosítsa át az edzéseket, legyen a lányával a másik két délutánon amikor nincs edzés, és akkor tiéd a hétvége. vagy a lány legyen ott vasárnap, te meg péntek-szombat. igazából ezt ti tudjátok megbeszélni, de már úgy írtad ki a kérdést mintha meg se lehetne oldani. le is járhatsz vele edzeni esetleg.
2015. jan. 22. 12:06
6/13 anonim válasza:
vmikor nem tud reggel menni edzeni?
itt az a kérdés, hogy ő mennyire kompromisszum képes
2015. jan. 22. 12:09
7/13 anonim válasza:
Annyit kell beosztanotok, amennyi idő van. Ha hétköznap edz, este 9 után még lehet beszélgetni, együtt vacsorázni, filmet nézni. Ha a kislánya más napon este 8-ig ott van, akkor sem áll meg még utána az élet.
Az egyik hétvégi nap is a tiétek. Persze szeretnél vele többet lenni, de ez van.
2015. jan. 22. 12:12
8/13 A kérdező kommentje:
Este 8 és 9 után ő már hulla. Olyankor már csak az alvás van hátra, nem vagyunk egyikünk se éjszakai baglyok.
2015. jan. 22. 12:18
9/13 anonim válasza:
Menj vele te is edzeni. Nem kell a nyakan logni, de oda-vissza az uton is egyutt tudtok lenni.
2015. jan. 22. 12:30
10/13 anonim válasza:
Olyan ismeros ez a helyzet viszont annyit errol hogy a volt barátnőm sportolt mar evek ota es én es o is suliba jart persze különböző varosba persze én is igrnyeltem h tobb idot egyutt töltsünk értsem meg nincs ram ideje vegul az lett mikor megjobban szorult a hurok hogy választania kellett koztem es a sport között es kedves kérdező szerintem on is konnyen kitalálja,hogy mi tortent...termeszetesen kitette a szurom ezert ennel nagyobb büntetést az élettől nem is kaphattam volna akkor egy sport miatt...sosem fogom megérteni.
Ez az én elettapasztalatom mindenki azt szur le belole amit akar!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!