Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik párjának átlagos vagy kicsi a farka? (Kb 15cm vagy alatta)
Figyelt kérdés
Mindenképp megcsaljátok a párotokat vagy tud róla és úgy szexeltek nagy farkú férfival? Esetleg elég egy nagy méretű dildó vagy vibrátor is a hiány ellen?2020. máj. 1. 23:59
61/68 anonim válasza:
Ami 15 cm alatt van az mind bébirépa.
62/68 anonim válasza:
A férjemé átlagos, mindig van orgazmusom. Volt szeretőm nagyobb mérettel és jobban szerettem orálisan kényeztetni, valamint jó érzés volt amikor tövig belém hatolt.
63/68 A kérdező kommentje:
#62 A mérete miatt csaltad meg?
2020. okt. 14. 13:33
64/68 anonim válasza:
Nemèrtem ezt a farok hisztit! Nekem kicsi, ha most ezen görcsölök, jobb lesz? Nőknek könnyebb, ha cici kicsi, és zavaró, akkor ott a plasztika, el kell fogadni, kinek mekkora jutott, de elítèlni 1 pasit, akinek nincs 20 + os... nemtehetünk erről, elèg sokat hasznàlom, mióta elfogadtam hogy ennyi jutott, és nem görcsölök rajta!
65/68 anonim válasza:
64-es...jaj, ez a kifejezés, hogy elítélni...
Miért, attól hogy nem ítélem el, még jó lesz a szex egy 5 cm-essel?
Amúgy meg pont nálam a 20+-os a kizáró ok, fene se akar felnyársalva lenni.
66/68 anonim válasza:
neked negró kell 65 ös. 40 cms nyárson sült grillcsirke leszel :D
67/68 anonim válasza:
jajaajajajaja GRILLCSIRKE leszel ba$zod!!!!!444444444444444444444444444444444444444444
68/68 anonim válasza:
6 nővel feküdtem le életem során és nem okott problémát, hogy 12 cm nekem. Egyszer a fater még tizen éve rám is szólt mert túl hangos volt az ex barátnőm és hát lehet irigykedett a öreg vagy valami😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!