Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik párjának átlagos vagy kicsi a farka? (Kb 15cm vagy alatta)
Figyelt kérdés
Mindenképp megcsaljátok a párotokat vagy tud róla és úgy szexeltek nagy farkú férfival? Esetleg elég egy nagy méretű dildó vagy vibrátor is a hiány ellen?2020. máj. 1. 23:59
41/68 A kérdező kommentje:
"A női hüvely kb 11 cm, ez megvan?" Nyugalmi állapotban, igen.
2020. aug. 23. 23:20
42/68 anonim válasza:
Imádom, hogy már nem is úgy merül fel a kérdés, hogy megfelel-e nekünk ez a méret, sőt, még csak nem is úgy, hogy megcsaljuk-e egyáltalán a párunkat elégedetlenség esetén, hanem úgy, hogy TUD-E a pasink arról, hogy márpedig csaljuk. :D
43/68 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna az egészet, akkor látnád, hogy nem azt írtam, hogy mindenképp megcsaljátok.
2020. szept. 28. 08:20
44/68 anonim válasza:
Én 16 cm-nél kisebbel még nem találkoztam pedig már 8 pasival voltam.
45/68 anonim válasza:
Én 7 pasival voltam. Mindegyik 16-17 centit mondott mikor megkérdeztem hogy mekkora. Nemrég az egyik barátnőmtől kaptam egy vibrátort. Feltűnt hogy jóval nagyobb az összes pasi péniszétől akikkel voltam, és amikor lemértem a vibrit kiderült hogy pontosan 15 cm. :)
46/68 anonim válasza:
Az átlagos méret a tapasztalataim alapján 14-15 cm.
47/68 anonim válasza:
Én elég sok férfial voltam, és azt kell mondjam hogy még a 16-17 cm is nagyon ritka. A legtöbb pasinak 13-15 cm között volt. Talán a 14 cm volt messze a leggyakoribb méret.
48/68 anonim válasza:
47. Úgy tűnik csak itt a GyK-n vannak 18-20 centis pasik. 🤣 Mindenki hazudik 😁🤣
49/68 anonim válasza:
#48 Igen itt mindenkinek 17-20 cm, de az én tapasztalatom alapján még a 16 cm is olyan ritka mint a fehér holló. Egyébként ez a statisztika is pont ezt igazolja. [link]
50/68 anonim válasza:
Az én páromé 16 cm, de az előző három barátomnak mind 15 cm alatt volt. Ebből két pasimnak volt 12 cm és mindketten tökéletesen kielégítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!