Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik párjának átlagos vagy kicsi a farka? (Kb 15cm vagy alatta)
Én is inkább az átlagos vagy a kisebb...
Egyszer volt egy olyan párom, hogy elsőre az jutott eszembe hogy öcsém, ha ez rám dől, még agyonüt..
Még nézegettem, hogy lehet kell egy párna annak is, mert itt fekszik köztünk ..
Neeem...Nem volt jobb!Neki meg főleg nem,hogy állandóan csak az óvatoskodás.
Szóval inkább kisebb, mint egy ilyen.
Hány éves vagy? Elárulom, nem a méreteddel van a probléma, hanem azzal, hogy fogalmad sincs arról, hogy működik egy nő és mitől jó a szex...A páromnak 13 centi, maximálisan kielégítő, sőt bizonyos pózokban fáj ott mélyen bent. A női hüvely kb 11 cm, ez megvan?
Ami viszont baromi kiábrándító, az az éretlenség és tudatlanság, amit az a kérdés árul el, hogy "a 15 centis pénisz okot ad-e megcsalásra". Attól indulok be és elégülök ki testileg-lelkileg,ha minden porcikámmal érzem, hogy a férfi átadja magát nekem, ki van rám éhezve, élvezi amit csinálunk, felfal, felzabál a szemeivel, csókol ahol ér és kimutatja hogy mennyire jó neki amit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!