Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik párjának átlagos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik párjának átlagos vagy kicsi a farka? (Kb 15cm vagy alatta)

Figyelt kérdés
Mindenképp megcsaljátok a párotokat vagy tud róla és úgy szexeltek nagy farkú férfival? Esetleg elég egy nagy méretű dildó vagy vibrátor is a hiány ellen?

2020. máj. 1. 23:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
92%
Nekem 3 pasim volt és mindháromnak 13 cm volt a pénisze. Nem tudom hogy ekkora az átlag vagy csak nekem sikerült pont ilyeneket kifognom.
2020. szept. 29. 15:22
 52/68 anonim ***** válasza:
100%

#45 44-es vagyok. Mindegyiket lemértem szóval nem mondhatja senki hogy nagyobbnak néztem mint amekkora volt. Az összesnek 16-19 cm között volt a mérete. (8 pasi)

A legjobb barátnőmmel beszélgettünk már erről a témáról. Neki két pasija volt, és mindkettőnek 17-18 cm volt. Azt mondta lemérte mindkettőnek. Lehet hogy az átlag valóban 13-15 cm, de mi a barátnőmmel nem ezt tapasztaltuk.

2020. szept. 29. 15:35
 53/68 anonim ***** válasza:
100%
#51-es vagyok. Privátra nem válaszolok mert a valódi nevemen regisztáltam. Volt néhány póz amihez kicsik voltak, de a legtöbbhöz elég volt, és élveztem mindhárommal.
2020. szept. 29. 15:42
 54/68 anonim ***** válasza:
86%
52 milyen életszerű, hogy te mindegyik pasidnak lemérted 🤣
2020. szept. 30. 05:59
 55/68 anonim ***** válasza:
100%
#53 köszönöm a "rövid" farkúak nevében, hogy őszinte választ adtál a közösbe! Remélem kis megnyugvásra lelnek a 11-13as férfitársaim. Mert hiába nagy az a fallosz, ha azt egy "fasz" hordja és még dugni sem tud vele rendesen. 🙏 ☮️
2020. szept. 30. 06:03
 56/68 anonim ***** válasza:
72%
🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️🙏 ☮️
2020. szept. 30. 08:37
 57/68 anonim ***** válasza:
100%

#20as vagyok.

Most megismertem egy leányzót, aki még azt se szereti igazán, hogy az ujjamat bedugom, viszont a nyelvemmel el tudom érni, hogy külső orgazmusa legyen.

Tapasztalataim szerint egy orgazmushoz nem hogy NAGY pénisz SEM kell, de még PÉNISZ SEM. De még az ujjad sem feltétlenül.

Ha elég ügyes és kitartó vagy, akkor csak a nyelved is elég.

Hogy kicsit ügyesedjek, ezért utána néztem netem, és villámcsapás szerű volt a fejlődés. Előtte csak bénáztam stb. Most meg tudom, hogy hova nyúljak és mit miért, és a csaj kb megbolondul és nem kap levegőt, sikongat, rázkódik, nem bír magával.

Őszintén úgy vagyok vele, hogy technika kell és lelki kötődés (hogy meg tudjon nyílni, mert az is kell... ez van.). MEG összecsiszolódás. Egy éjszakás kalandoknál sztem nem lehet igazán jó a szex. Csak ha már kiismertétek egymást.

23 F

2020. szept. 30. 12:04
 58/68 anonim ***** válasza:
100%
#57 életem legmeghatározóbb és egyben a legjobb egyéjszakás élményem a mostani feleségemmel volt. Tehát lehet jó egy egyéjszakás is :)
2020. szept. 30. 13:36
 59/68 anonim ***** válasza:
71%
nekem rövid, szánalomszex?:DDDDDDDDDD
2020. okt. 1. 14:42
 60/68 anonim ***** válasza:
8%
Az átlagos méret 16-17 cm. A 13-14 cm egyértelműen átlag alatti.
2020. okt. 6. 19:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!