Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik párjának átlagos vagy kicsi a farka? (Kb 15cm vagy alatta)
#45 44-es vagyok. Mindegyiket lemértem szóval nem mondhatja senki hogy nagyobbnak néztem mint amekkora volt. Az összesnek 16-19 cm között volt a mérete. (8 pasi)
A legjobb barátnőmmel beszélgettünk már erről a témáról. Neki két pasija volt, és mindkettőnek 17-18 cm volt. Azt mondta lemérte mindkettőnek. Lehet hogy az átlag valóban 13-15 cm, de mi a barátnőmmel nem ezt tapasztaltuk.
#20as vagyok.
Most megismertem egy leányzót, aki még azt se szereti igazán, hogy az ujjamat bedugom, viszont a nyelvemmel el tudom érni, hogy külső orgazmusa legyen.
Tapasztalataim szerint egy orgazmushoz nem hogy NAGY pénisz SEM kell, de még PÉNISZ SEM. De még az ujjad sem feltétlenül.
Ha elég ügyes és kitartó vagy, akkor csak a nyelved is elég.
Hogy kicsit ügyesedjek, ezért utána néztem netem, és villámcsapás szerű volt a fejlődés. Előtte csak bénáztam stb. Most meg tudom, hogy hova nyúljak és mit miért, és a csaj kb megbolondul és nem kap levegőt, sikongat, rázkódik, nem bír magával.
Őszintén úgy vagyok vele, hogy technika kell és lelki kötődés (hogy meg tudjon nyílni, mert az is kell... ez van.). MEG összecsiszolódás. Egy éjszakás kalandoknál sztem nem lehet igazán jó a szex. Csak ha már kiismertétek egymást.
23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!