Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik párjának átlagos vagy kicsi a farka? (Kb 15cm vagy alatta)
A hüvely nyugalmi állapotban ca. 8cm.
És izgalmi állapotban tágul, és illeszkedik a férfi méreteihez.
Tudtom, tapasztalataim szerint, attól elvezünk,hogy (ösztönösen)"rá feszítünk " akkor jobbannerezzuk,és jobban stimulál a férfi, és attól alltalaban ördög űzés minden alkalom...
Remélem érted mire gondolok :D nem nagyon tudom máshogy meg fogalmazni.
A férfi mérete nem igazan számít, én, a mutató ujjamtól, ha csak egyenesen ki be mozgatom, attól is el tudok menni...( 8cm, ca. 1 cm átmérővel...)
De írjon az, akinek van erről tapasztalata, nekem eddig csak egy férfi volt, és van is az életemben, neki pedig átlag mérete van
Szerintem 8 cm felett teljesen vállalható mert azzal már lehet izgatni.
Kövezzetek meg de a jó szexnek és a méretnek nem sok köze van egymáshoz tapasztalataim szerint.
A nők a figyelmes, kedves, NORMÁLIS pasikat szeretik.
Ha megtalálták úgy hívják hogy a párjuk és ha szerelmesek tojnak nagy ívben a világ összes többi f...ára legyen az bármekkora.
Ha meg szinglik akkor meg olyan férfit keresnek aki a fenti kategóriáknak megfelel és akkor sem érdekli őket mekkora van a fickónak. Tudja használni amije van - nagyjából ennyi a farokmérettel kapcsolatos elvárásuk.
Volt már pasim kis mérettel (kb 12 cm)
Az első alkalommal megijedtem hogy nem lesz elég de bizonyított :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!