Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beszólt a pasi a szőrömre. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a pasi a szőrömre. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Nem epillálok meg borotválok és elég nagy a szőröm. Egyéjszakás meg beszólt hogy ilyen prémet még nem látott és meggondolta magát. Most sértődjek meg?

2020. ápr. 30. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
81%
Feltöltesz itt egy fotót ahol a "csajnak" töke van,arra is jön a privi áradat hogy mennyire izgató.. szóval ne alapozz erre nagyon.
2020. ápr. 30. 18:06
 52/73 anonim ***** válasza:
35%
Az a gáz ahogy beszólt, ahogy viselkedett egy nővel. Vonzódom a természetesebb nőkhöz
2020. ápr. 30. 18:15
 53/73 mantis religiosa ***** válasza:
23%
Egy férfi NEM ijed meg a szőrös fenevadtól! Valószínűleg nem állt a cerka, és rá kellett fognia valamire. Meleg van, szomszéd hangos, stb. A továbbiakban simán nézd levegőnek.
2020. ápr. 30. 18:34
 54/73 anonim ***** válasza:
84%

Te most komolyan azon siránkozol hogy miközben alkalmiban fűvel-fával dugsz az egyik partnered azt mondta bocs nem tetszik a szőr/melled/orrod/füled/kisujjad? A másik x-nek meg tetszik, ne ugorj már ezért a Dunába.

Szőr... szőr... szőr... igen, a nőkön is van. Az hogy "lent" milyen változó, van aki ezt szereti, van aki azt, van akit nem zavar ha természetes lent, van akit igen, más meg kifejezetten imádja.

Magánvélemény: ha természetes/bikinivonalra vágott az nem gond, de ne lógjon már ki a bugyiból, a szőrös hónalj, láb viszont igénytelenség egy nőnél.

2020. ápr. 30. 18:35
 55/73 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező

Én is Inzulin Rezisztens vagyok .erősebb a szőrzet de az nem az IR miatt hanem a PCOS miatt

De véled ellentétben

Igényes vagyok

És nem növesztek gyapjat

2020. ápr. 30. 18:42
 56/73 anonim ***** válasza:
100%
A linkelt kép még monden csak nem vonzó nem nőies
2020. ápr. 30. 18:46
 57/73 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem extrem, bizarr kategoria vagy. Figyelmeztetned kellett volna elore. No vagyok, megertem a pasit.
2020. ápr. 30. 18:54
 58/73 anonim ***** válasza:
83%
Atyauristen. Ha nem provokator vagy, akkor dugd fel a feminista nezeteidet. Borotva ezer forint alatti tetel es naponta lehet zuhany alatt percek alatt elintezni. Ha te undorito akarsz lenni, semmi gond, de hogy nem akarnak megdugni, az a minimum.
2020. ápr. 30. 18:59
 59/73 anonim ***** válasza:
71%

Ami meg a termeszetesseget illeti, ha nem volna vecepapir, meg furdoszoba, szarcsimbokok is lognanak

Valoban termeszetes.

2020. ápr. 30. 19:01
 60/73 A kérdező kommentje:

Szerintem elég durva lejetizni valakit azért, mert nem borotválja magát. Nagyon sokáig nem borotválkoztak a nők, mégis voltak szerelmek és lettek gyerekek. A modern világ diktálja ezt az igényt. Ha nem mindenhol csupasz nőket mutogatnának, akkor a szőrös lenne a természetes. És lehet hogy én szőrös vagyok, de legalább nem vagyok bunkó és nem jezizem le a férfiakat, akik úgyszintén nem borotválják a lábukat.

Ez a női elnyomás, a megfelelni vágyás által. A patriarchális társadalom eszköze a nők elbizonytalanítására. Majd egyszer ti is felébredtek.

2020. ápr. 30. 19:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!