Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszólt a pasi a szőrömre. Ez gáz?
Te most komolyan azon siránkozol hogy miközben alkalmiban fűvel-fával dugsz az egyik partnered azt mondta bocs nem tetszik a szőr/melled/orrod/füled/kisujjad? A másik x-nek meg tetszik, ne ugorj már ezért a Dunába.
Szőr... szőr... szőr... igen, a nőkön is van. Az hogy "lent" milyen változó, van aki ezt szereti, van aki azt, van akit nem zavar ha természetes lent, van akit igen, más meg kifejezetten imádja.
Magánvélemény: ha természetes/bikinivonalra vágott az nem gond, de ne lógjon már ki a bugyiból, a szőrös hónalj, láb viszont igénytelenség egy nőnél.
Kérdező
Én is Inzulin Rezisztens vagyok .erősebb a szőrzet de az nem az IR miatt hanem a PCOS miatt
De véled ellentétben
Igényes vagyok
És nem növesztek gyapjat
Ami meg a termeszetesseget illeti, ha nem volna vecepapir, meg furdoszoba, szarcsimbokok is lognanak
Valoban termeszetes.
Szerintem elég durva lejetizni valakit azért, mert nem borotválja magát. Nagyon sokáig nem borotválkoztak a nők, mégis voltak szerelmek és lettek gyerekek. A modern világ diktálja ezt az igényt. Ha nem mindenhol csupasz nőket mutogatnának, akkor a szőrös lenne a természetes. És lehet hogy én szőrös vagyok, de legalább nem vagyok bunkó és nem jezizem le a férfiakat, akik úgyszintén nem borotválják a lábukat.
Ez a női elnyomás, a megfelelni vágyás által. A patriarchális társadalom eszköze a nők elbizonytalanítására. Majd egyszer ti is felébredtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!