Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beszólt a pasi a szőrömre. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a pasi a szőrömre. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Nem epillálok meg borotválok és elég nagy a szőröm. Egyéjszakás meg beszólt hogy ilyen prémet még nem látott és meggondolta magát. Most sértődjek meg?

2020. ápr. 30. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
32%

Úgy értettem hogy ha egy apróság miatt visszautasítják akkor vinnyognak és nem kérdezik h most légyének e durcisok...

A Férfiakat az teszi férfivá hogy itt ott -szörösek

De a okor a nunin -szörös láb -szörös fenék nem a szexi nő védjegye

2020. ápr. 30. 16:41
 12/73 anonim ***** válasza:
28%
Undorító igénytelen trampli.
2020. ápr. 30. 16:42
 13/73 anonim ***** válasza:
66%

Ez egy elég gáz dolog, mert a többség sajnos ilyen... Lehetsz a legtisztabb nő a világon, mégis finnyáskodni fognak a szőr miatt (annak ellenére hogy a szőrtelenítés teljesen modern dolog; eddig valahogy egy felmenonk sem ájult el miatta) de mivel nem látnak szőrt nőn, ezért az agyuk nem is nagyon tudja feldolgozni ha ilyen nő kerül eléjük. Pláne a fiatalabb; tini évek végén, vagy húszas éveikben járók.

Nem kell megsertodni rajta, nem kell magadra venni, és nem is kell ezen változtatni, ha nem akarsz. Aki nem finnyás, és nem borzasztja el az egyik legalapvetobb emberi jegy, az úgysem fog hisztizni miatta, a többi meg kit erdekel. Pláne, hogy a szortelenites baromira megemeli az esélyt a folyton visszatero gombás fertőzésre,és könnyebben el is kapsz így egy rakás más fertőzést is, szóval lassan jó lenne ha kimenne a divatból ez az egész úgy ahogy van.

2020. ápr. 30. 16:42
 14/73 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla. Sajnos vagy nem sajnos, nagyon erős a szőröm. Miért kínozzam magam? Semmi értelme.
2020. ápr. 30. 16:43
 15/73 anonim ***** válasza:
74%

Más Nő névében ne beszélj

Én Rám egy férfi se erőltette hogy szőrtelenítsek

Én éreztem kellemetlenül magam mikor föl vettem egy rövidnadrágot és a lábam szar a mint a majomé

A Nők hiuak

Elsősorban maguknak akarnak tetszeni

És utánna az ellenkező nemnek

Nem az 1800-as években élünk ahol a női bajusz összenőtt bokor szemöldökök volt a gyönyörű..

2020. ápr. 30. 16:44
 16/73 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom hogy gyönyörű, hanem hogy természetes. Szégyeljjem magam valami miatt ami adottság? Azon elgondolkodtam, hogy az intimszőrömet, ami kb a combom felső harmadáig lenőtt valahogy esetleg lerövidítem, mert hülyén néz ki a fehérnemű miatt. De rájöttem hogy van ilyen nőiboxer jellegű bugyi az megoldotta. Szerinte ez társadalmi nyomás csak, nagyanyáink biztos nem borotváltak
2020. ápr. 30. 16:46
 17/73 anonim ***** válasza:
36%
Tényleg igénytelenségre utal ez. Egy lány abszolút nem vonzó, ha szőrös, taszító. Biztos nem tudnám megkívánni szexuálisan. Főleg ha egy lány lába szőrös, jól láthatóan, hát arra nem tudok mit mondani.
2020. ápr. 30. 16:47
 18/73 A kérdező kommentje:
Esetleg mondhatnád azt, hogy ez természetes dolog, Az nem természetes, ha sima.
2020. ápr. 30. 16:49
 19/73 anonim ***** válasza:
35%

A férfi képmutatás....

0-24 veritek a melleteket, hogy milyen erősek és tökösek vagytok; ti vagytok az a nem, amelyik vadászik, amelyik nem fél mocskos lenni, stb, de abban a pillanatban hogy egy nőt természetes állapotában láttok, hullanak a krokodil könnyek.

Biszexkent mondom: baromi gyengék vagytok. Szex közben mindkét nemnél teljesen ugyanolyan semleges a szőr. Nem lesztek tőle vonzobbak,(akar valamelyikőtök ebben vitába szállni velem; egy nővel, aki igenis tudja, hogy szexuálisan mi vonzó egy férfin?) a nők pedig nem lesznek kevésbé vonzóak. Ez csak gyenge hiszti a részetekről.

2020. ápr. 30. 16:49
 20/73 anonim ***** válasza:
89%
szóval nem tetszik hogy a pasik rád erőszakolják? erre a te megoldásod az, hogy megpróbálod ránk erőszakolni azt hogy úgy fogadjunk el ami nem tetszik nekünk. gratula ez jó megoldás, oda tetted magad. nekünk az tetszik ami, és ha te ezt nem akarod akkor keres olyat akinek az is tetszik amilyen lenni akarsz, ahelyett hogy megpróbálnád ránk erőszakolni hogy tetsszen az is ami nem. bár sok sikert kívánok, nehéz dolgod lesz, mert kevés pasinak tetszik 1 szőrős lábú nő, gondolom nem pihékről beszélünk
2020. ápr. 30. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!