Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért megy bele sok pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy bele sok pasi alkalmi szexbe akkor is, ha a nő nem az esete?

Figyelt kérdés

Miért csodálkoznak azon, hogy a legtöbb nő ezt nem tudja megtenni? Csak én vagyok úgy vele, hogy nem feküdnék le azzal, aki számomra nem vonzó?

N

2020. ápr. 29. 11:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekik az a bajuk hogy velük nem fekszel le😅
2020. ápr. 29. 11:41
 2/23 A kérdező kommentje:
Én is erre jutottam. De akkor is csodálkozom ezen az egészen 😅
2020. ápr. 29. 11:43
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Mert ingyen pina.
2020. ápr. 29. 11:48
 4/23 A kérdező kommentje:
Az is "ingyen van" aki bejön. Vagy ez már ennyire nem számít?
2020. ápr. 29. 11:49
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

"Miért megy bele sok pasi alkalmi szexbe akkor is, ha a nő nem az esete?"

A legtöbb pasinál nincs fix eset, hogy csak a 10/9-es csajokkal fekszenek le, hanem egy átlagos vagy akár átlag alatti lányt is találhatnak vonzónak. Nem álomnőnek, nem életük nőjének, hanem egy nőnek, akiben valami jól néz ki és szexre bejön.

Plusz játszik az is, hogyha már úgyis szexelni akarnak, akkor talán a nem álomnő is nyújthat meglepetést és lehet jó az ágyban. Nekem az egyik legjobb orált olyan csaj nyújtotta, aki nem különösebben jött be arcilag. Szétmentem épp a barátnőmmel, ő meg már régóta rágta a fülem és belementem. Nem bántam meg.

"Miért csodálkoznak azon, hogy a legtöbb nő ezt nem tudja megtenni?"

A legtöbb pasi ezen nem csodálkozik.

"Csak én vagyok úgy vele, hogy nem feküdnék le azzal, aki számomra nem vonzó?"

Nőként, ha odamész az általad ismert 10 legjobb pasihoz, hogy szexelnél, a többségük garantáltan igent mondana. Férfiaknál ez nem játszik. Ez kicsit olyan, mintha milliomosként próbálnád megérteni a szegényeket.

Ráadásul, pasiként a túloldalról nekünk is van hasonlóan érthetetlen kérdésünk: Miért gondolja annyi csaj, hogy ha egy pasi csak szexet akar, akkor abból lesz szerelem és megfoghatják a szexel?

2020. ápr. 29. 11:51
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert szex az is. Nincs tökéletes nő, de aki egy kicsit is vonzó, azt miért hagynám ki, ha van rá lehetőség? Nyilván aki nem vonzó egyáltalán, azzal nem lesz semmi.
2020. ápr. 29. 11:52
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Első sorban mert nem igazán tehetjük meg, hogy válogatunk. Másrészt megesett már, hogy olyannal is nagyon jó volt a szex aki nem igazán tetszett, és ennek az ellenkezője is megtörténhet. Magyarul próba szerencse :)

F

2020. ápr. 29. 11:54
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Mert a sex az esetek többségében a non múlik. A férfiak több szexet akarnának, mint a nők. És mivel kevés nekik a sex, ezért hogy meg legyen a kívánt mennyiség, ezért inkább hajlandóak bevallalni egy olyan csajt is, aki nem száz százalékban jön be nekik.

Kereslet kínálat függvénye. Csak itt nem az ár változik, hanem a minőség.

2020. ápr. 29. 11:55
 9/23 anonim ***** válasza:

Mert a férfi ösztönlény. Egy ingyen dugásért? .... ha ... nem azt mondom mindegy kivel, de lejjebb van a léc. Fizetni már csak olyannak fizetek érte, aki azért olyan is!

Te is megeszed az ingyen almát, akkor is ha kicsit plöttyedtebb vagy ütődött, de ha neked kell érte fizetni, akkor már válogatsz, melyik pirosabb, érettebb, stb.

2020. ápr. 29. 11:55
 10/23 anonim ***** válasza:
66%

Én is le szoktam feküdni olyannal aki nem az esetem. Ingyen szex miért ne.

Amúgy sem vàlogathatok.

30f

2020. ápr. 29. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!