Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy bele sok pasi alkalmi szexbe akkor is, ha a nő nem az esete?
Miért csodálkoznak azon, hogy a legtöbb nő ezt nem tudja megtenni? Csak én vagyok úgy vele, hogy nem feküdnék le azzal, aki számomra nem vonzó?
N
A kérdésedre válaszolva, nem tudom, miért gondolja ezt sok nő. Én nem gondolom ezt, de annyi biztos, hogy ha egy nő belemegy megbeszélés alapján a szexbe, akkor az nem egy berúgott éjszakai, egyszeri alkalom. Akkor az egy döntés, amit mérlegel. Aztán, ha már jó volt, az a nő szeretné ezt többször is. Tehát nem biztos, hogy kapcsolatra vágyik, lehet, hogy egy románcra, ami egy fokkal több. Amire tud vágyni. Ami már elmúlt és nem lehet többször, arra már hogyan vágyjon?
Az 5-os szepen kivesezte, csatlakozom.
Annyi kiegeszitessel, hogy a ferfiakban benne van a biologiai program, belso kesztetes az oroszlantol a kecskeig, miszerint szorni kell a magot, hogy minel tobb utodom legyen. A noknel ugyanez a program pedig arrol szol, hogy a legerosebb, legjobb genetikaju, utod neveles szempontjabol a legjobb opcionak szamito egyeddel parosodjak.
Illetve lehet onmagaban egy helyzet is szexi: nem olyan jo a csaj, de a ruhaja / a pozicioja / ahogy ram nez / utalom a pasijat, ezert izgatna, ha megdugnam,...
Valamint ott van meg a sikeres vadaszat orome: harcsara mentel, de csak keszeget fogtal, megis jobb mint a semmi.
Azért mert egy a férfinek kell kezdeményeznie, ha aktust/kapcsolatot szeretne. Ezután lehet jön 1000 elutasítás, majd 1 siker. Addigra már sokszor lejjebb ad a kritériumokból.
Egy nőnek ezzel szemben elég léteznie és mondjuk egy társasági helyen megjelennie, vagy csak regisztrálni egy társkeresőre. Utána már jönnek is a próbálkozók.
Röviden ennyi: a nő szelektál az esetek 99.99% részében. Aki ezzel nem ért egyet az élet működését tagadja. :)
Én férfi vagyok,és nem fekszem le olyan nővel,aki nem vonz.
Na,erre mit szólsz kérdező?
Azt szólom, hogy látod te is, te vagy a kevésből az egyik. Ez számomra nagyon kiábrándító.
A képlet egyszerű. Nők alkalmi szexre kaphatják meg a számukra elérhető legkívánatosabb férfit, örülnének, ha az ilyen többet is akarna tőlük.
Férfiak viszont alkalmi szexre csak szintjük alatti nőket kapnak, és ilyenkor az a kellemes kompromisszum ha a nő külseje minél dögösebb, egyebekben nem a férfi szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!