Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszólt a pasi a szőrömre. Ez gáz?
Rám egy pasi se erőltette soha a szőrtelenítést, még is rendszeresen szoktam ha van párom ha nincs. Magam miatt teszem, mert elég gusztustalan látvány lenne ennyi mennyiségű szőr rajtam.
Nem nagy költség 4 havonta venni egy 4db-os pengét ami kb. 5ezer ft.
De minek tettél fel kérdést, ha bármit mondunk, úgyis a saját véleményed tartod igaznak?
Ettől még egy nőnek adnia kell magára, hogy kívánatos legyen. Én meg hadd döntsem el, hogy kit kívánok meg (amit tudatosan egyébként nem tudok befolyásolni), és ha senki nem kíván meg így téged, akkor ne csodálkozz.
Ennyivel én meg nem vágatnám le a hajam sosem, nem borotválkoznék, mert úgy természetes.
De ha nem látja senki, olyan szőrt növesztesz, amilyet akarsz, nekem mindegy, meg mások előtt is, csak a reakciókra számíts.
Megoldás: keress más pasit.
(Amúgy az ilyen intimszőrrel kapcsolatos kérdéserke nem szoktál itt válaszolni? Mert én igen, s elég sok privátot is kapok, hogy ,,végre valaki" :D /én se szőrtelenítem/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!