Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beszólt a pasi a szőrömre. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a pasi a szőrömre. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Nem epillálok meg borotválok és elég nagy a szőröm. Egyéjszakás meg beszólt hogy ilyen prémet még nem látott és meggondolta magát. Most sértődjek meg?

2020. ápr. 30. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
80%
én nem panaszkodnék :)
2020. ápr. 30. 16:53
 22/73 A kérdező kommentje:
Nem akarok hazudni, nem pihék. Inzulin rezisztenciám van, ez a szőrösödésemre is kihat. Nem akarok senkire semmit ráerőltetni. Ami természetes, az a természetes, ez a tény!
2020. ápr. 30. 16:53
 23/73 anonim ***** válasza:
97%

Rám egy pasi se erőltette soha a szőrtelenítést, még is rendszeresen szoktam ha van párom ha nincs. Magam miatt teszem, mert elég gusztustalan látvány lenne ennyi mennyiségű szőr rajtam.

Nem nagy költség 4 havonta venni egy 4db-os pengét ami kb. 5ezer ft.

2020. ápr. 30. 16:54
 24/73 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit igénytelen vagy. Nem csoda, h meggondolta magát a pasi.
2020. ápr. 30. 16:55
 25/73 anonim ***** válasza:
96%

De minek tettél fel kérdést, ha bármit mondunk, úgyis a saját véleményed tartod igaznak?

Ettől még egy nőnek adnia kell magára, hogy kívánatos legyen. Én meg hadd döntsem el, hogy kit kívánok meg (amit tudatosan egyébként nem tudok befolyásolni), és ha senki nem kíván meg így téged, akkor ne csodálkozz.

Ennyivel én meg nem vágatnám le a hajam sosem, nem borotválkoznék, mert úgy természetes.

De ha nem látja senki, olyan szőrt növesztesz, amilyet akarsz, nekem mindegy, meg mások előtt is, csak a reakciókra számíts.

2020. ápr. 30. 17:00
 26/73 anonim ***** válasza:
100%
és az is tény hogy nekünk is jogunk van ahhoz hogy csak olyannal legyünk aki számunkra is vonzó, és a legtöbb pasinak ez nem tetszik. a pasi is elfogatta hogy te ilyen vagy és ahelyett hogy rád erőltette volna hogy ő mit akart ő csak lelépet. mi lenne a te is ezt tennéd elfogadnád azt hogy nekünk ez nem tetszik, ahelyett hogy ránk erőlteted a te ideálodat
 27/73 anonim ***** válasza:
88%

Megoldás: keress más pasit.

(Amúgy az ilyen intimszőrrel kapcsolatos kérdéserke nem szoktál itt válaszolni? Mert én igen, s elég sok privátot is kapok, hogy ,,végre valaki" :D /én se szőrtelenítem/)

28/73 anonim ***** válasza:
53%
Undorító az igénytelen, szőrös nő. A lustasagot nem kell azzal palastolni, hogy természetes.
2020. ápr. 30. 17:01
 29/73 A kérdező kommentje:
Nem 4 havonta 4 penge! Amikor régebben szőrtelenítettem, elment 2 borotva/szőrtelenítés. Erős, itt-ott szinte drótszerű a szőröm. Nem csak az anygiak, elment 40 perc mire végeztem. Szerinted ez normális dolog ennyi pénzt és időt áldozni?
2020. ápr. 30. 17:01
 30/73 A kérdező kommentje:
Nekem is jöttek most ilyen végre valaki szőrös levelek, de nem ismerkedési céllal tettem fel a kérdés. Egyszerűen az hogy egymásba gabalyodunk, ruha le majd kiakad és elviharzik azért nem egy minden napos történet. Nekem ez nagyon extrém, hogy még d..ni sem akar annyira megbotránkozik.
2020. ápr. 30. 17:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!