Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beszólt a pasi a szőrömre. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a pasi a szőrömre. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Nem epillálok meg borotválok és elég nagy a szőröm. Egyéjszakás meg beszólt hogy ilyen prémet még nem látott és meggondolta magát. Most sértődjek meg?

2020. ápr. 30. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
78%
én szeretem mediterrán tipusu nőket, termeszetes legyel, jo illatu... mint a kajszi barack
2020. ápr. 30. 17:05
 32/73 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként manapság a legtöbb nő is elvárja, hogy a férfiak szőrtelenítsenek.

De én pl. nem várom el a nőktől sem, nekem jobban bejön a szőrös punci.

2020. ápr. 30. 17:07
 33/73 A kérdező kommentje:
Sajnos az ember hiába tiszta, egy nagyobb nemi szőrön a szagok jobban tapadnak. Nem tisztaság függő.
 34/73 anonim ***** válasza:
59%
Talán borotválkoznod kéne. Értem én, hogy feminizmus meg az én testem stb., de ha nem az a női ideál, akkor a pasi nem fog szexuálisan vonzónak tartani, ha fejen áll sem, és erről ő nem tehet. A pasik is borotválkoznak, ne derogáljon levágni a szőrödet, nem áll semmiből, nem kell ezen kiakadni.
 35/73 anonim ***** válasza:
58%

Neked gáz, nem neki.

Nekem se lenne gusztusom egy full szőrös pasihoz.

36/73 A kérdező kommentje:
Pénzben, időben horribilis. Én hiába borotválnám le magam, max 2 nap egy visszanő de brutálisan. Egyszer voltam gyantáztatni (egy 20-ast elvitt csak szólok), 4 napot bírtam. Nekem erre időm pénzem nincs.
2020. ápr. 30. 17:09
 37/73 A kérdező kommentje:
Ja nem várom el a férfiaktól hogy szőrtelenítsenek! Akkor ők se várják el. Nem ez az eggyenlőség?
2020. ápr. 30. 17:10
 38/73 anonim ***** válasza:
97%

Ne legyél csupasz,de legalább vágd rövidre,hagyjuk ezt hogy természetes.

Én nagyon izzados vagyok,bármit csinálok, és van plusz 15vagy melegebb, egyből izzadok és nem picit.

Nyilván ez is természetes dolog,én még is próbálok naponta többször mosakodni,ha kell pólót cserélni,mert engem is zavar,a lányokat meg tutira elriasztja ez a természetes dolog... Lesz akinek úgyis jó,de a többségnek nem,döntsd el mennyire fontos hogy a többség kívánatosnak találjon.

2020. ápr. 30. 17:10
 39/73 A kérdező kommentje:

kb ilyen szintű a szőröm:

[link]

2020. ápr. 30. 17:12
 40/73 anonim ***** válasza:
81%

Nekem full bejön a természetes szőr (igénytelennek csak akkor tartom, ha nem tartja tisztán, de ez szőr nélkül is igaz), ugyanakkor nem szeretnék olyan világban élni, ahol kötelező vonzónak tartani a másikat.

29F

2020. ápr. 30. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!