Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig fáj a szex szüzesség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fáj a szex szüzesség elvesztése után?

Figyelt kérdés
Nemrég vesztettem el a szüzességemet. Első alkalom is nehezen ment mert nagyon fájt és nagyon vérzett, még 2 napig is utána. Pedig a barátom figyelmesen én lassan csinálta még krémet is használt hogy segítsen meg mondta hogy húzzam fel a lábaimat akkor kevésbé fáj.. meg volt előjáték is előtte hosszú ideig. Egyik nap megvolt a második alkalom, de még most is fájt a behatoláskor nagyon, és vérzett megint. 4-szer, 5-ször ki kellett venni mert fájt, (be sem tette tövig) aztán már jobban csúszott és belement rendesen mikor meg már bent volt és ment a menet akkor semmi nem fájt nagyon jó volt. Azt mondta hogy ez azért van mert nagyon pici a lyuk és kell neki pár alkalom hogy táguljon. De mennyi kell még neki? Vagy hogy tudnánk hamarabb tágítani hogy végre fájdalommentes legyen az eleje is?

2020. ápr. 28. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amikor én elveszítettem a szüzességem nekem is fájt még egy darabig a szex, annyi különbséggel hogy nem véreztem. Pedig az akkori partneremnek nagyon kis pénisze is volt, mégis minden behatolásnál pokoli fájdalmat éreztem. Nekem végül az volt a probléma hogy nem izgatott fel eléggé, és nem kívántam meg amennyire kellett, emiatt szűk maradtam. Plusz az is nagyon sokat rontott, hogy nem tudtam felszabadulni és mindig ilyen kötelességnek fogtam fel a szexet. Azóta volt egy olyan szexpartnerem, akinek nagyobb volt, viszont minden behatolás remek volt annyira kívántam, hogy sokszor én kértem dugja már be :D Mind amellett, hogy teljes felszabadultam és akartam a szexet, nem egy ciki dolognak fogtam fel hogy látja a testem valaki.

Ezek apró dolgok viszont nagyon fontosak! sok sikert :)

21/L

2020. ápr. 28. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 10-15. alkalom után nem fájt.
2020. ápr. 28. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Addig fáj amíg meg nem tanulod elengedni magad.

Vérzés a második alkalommal??? Izé... fel kellene keresned egy nőgyógyászt... eleve a szűzhártya átszakadása nem vérzik napokig, másodjára meg már nem tud.

2020. ápr. 28. 12:09
 4/5 csingilingg84 ***** válasza:
100%

Nekem is több napig vérezgetett... Nekem fájt nagyon még egy jó darabig.. elmentem nőgyógyászhoz, és hüvelygyulladásom volt. Utána nem volt ilyen problémám. :)

22N

2020. ápr. 29. 21:36
 5/5 K.L.Kiss ***** válasza:

Nekem megadatott az a szerencse, hogy életem során 7 szűzlány ajándékozott meg a bizalmával. Az a tapasztalatom, hogy a fent olvasható problémák akkor fordultak elő, amikor a lány valami miatt ( általában az én tapasztalatlanságom miatt)feszült volt, ekkor az akarattól függetlenül összehúzódnak a hüvelyi izmok. Amikor ezt a feszültséget sikerült oldani, mindkettőnk csodálkozására úgy csúszott be tövig, hogy semmi kellemetlen feszítő érzés nem kísérte.

Később (pár tapasztalat után) meg sem kíséreltem a behatolást, amíg nem voltam biztos benne, hogy a lány vágyik rá jobban és elfelejtett minden félelmet, aggódást a dologgal kapcsolatban.A többedig esetekben is ez a kulcs! Mindaddig fájhat, amíg tartunk tőle, hogy fájni fog és soha nem fog fájni, amikor ellazultunk és a vágy a fő motiváció, nem a szorongás.

2020. máj. 14. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!